csbaz Üye bozkirdangelen' Alıntı: 1- Güzel bir tatilden döndüm, niye döndüm diye kendime kızıyorum. 2- Telefonuma windows 10 7 nci yapıyı yükledim. Akşam eve gidip güncellemelerini tamamlamayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Bende bugün gece 12 de dönecem allahın izniyle ankaraya [emoji53] [emoji37]
bozkirdangelen' Alıntı: 1- Güzel bir tatilden döndüm, niye döndüm diye kendime kızıyorum. 2- Telefonuma windows 10 7 nci yapıyı yükledim. Akşam eve gidip güncellemelerini tamamlamayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... Bende bugün gece 12 de dönecem allahın izniyle ankaraya [emoji53] [emoji37]
___kaptan___ Üye Sözleşmeli er veya erbaş olarak deniz kuvvetlerine başvuru yapsam mı yapmasam mı diye düşünüyorum
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Cips yiyorum, id-x izliyorum. Cinayetler cinayetler. Genişletmek için tıkla ... id-xxx'i izlemiştim ben de. Onu tekrar izlemeyi düşüneyim, oyunu dağıtmayayım
minoo' Alıntı: Cips yiyorum, id-x izliyorum. Cinayetler cinayetler. Genişletmek için tıkla ... id-xxx'i izlemiştim ben de. Onu tekrar izlemeyi düşüneyim, oyunu dağıtmayayım
minoo Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: id-xxx'i izlemiştim ben de. Onu tekrar izlemeyi düşüneyim, oyunu dağıtmayayım Genişletmek için tıkla ... O ne la
Revengeful' Alıntı: id-xxx'i izlemiştim ben de. Onu tekrar izlemeyi düşüneyim, oyunu dağıtmayayım Genişletmek için tıkla ... O ne la