Karavelaa Üye Jus7ice' Alıntı: sen nedisen Genişletmek için tıkla ... Eyiyem neydem.Bilgisayar oynıyam
Karavelaa Üye Jus7ice' Alıntı: benim pc nin hali ne olacak bakalım Genişletmek için tıkla ... Hayırdır.Ne oldu ?
Karavelaa Üye ___kaptan___' Alıntı: anlatım bozukluğuna uğramış can sıkıntılarına esir düştüm yine Genişletmek için tıkla ... Hayırdır işallah.
___kaptan___' Alıntı: anlatım bozukluğuna uğramış can sıkıntılarına esir düştüm yine Genişletmek için tıkla ... Hayırdır işallah.
csbaz Üye Agar.io da türkiye serverı pro la.Avrupa pro olması lazım aslında ya türkiyede oynanmıyoki.
Karavelaa Üye csbaz' Alıntı: Agar.io da türkiye serverı pro la.Avrupa pro olması lazım aslında ya türkiyede oynanmıyoki. Genişletmek için tıkla ...
csbaz' Alıntı: Agar.io da türkiye serverı pro la.Avrupa pro olması lazım aslında ya türkiyede oynanmıyoki. Genişletmek için tıkla ...
___kaptan___ Üye Karavelaa' Alıntı: Hayırdır işallah. Genişletmek için tıkla ... standart her zaman ki gibi sıkılma modundayım en sevdiğim iş bile nasıl sıkıcı geliyor anlatamam
Karavelaa' Alıntı: Hayırdır işallah. Genişletmek için tıkla ... standart her zaman ki gibi sıkılma modundayım en sevdiğim iş bile nasıl sıkıcı geliyor anlatamam
Karavelaa Üye ___kaptan___' Alıntı: standart her zaman ki gibi sıkılma modundayım en sevdiğim iş bile nasıl sıkıcı geliyor anlatamam Genişletmek için tıkla ... Aynı durumdayım şuan itibariyle bendeki nedeni yapacak hiç bir sorumluluğumun olmaması
___kaptan___' Alıntı: standart her zaman ki gibi sıkılma modundayım en sevdiğim iş bile nasıl sıkıcı geliyor anlatamam Genişletmek için tıkla ... Aynı durumdayım şuan itibariyle bendeki nedeni yapacak hiç bir sorumluluğumun olmaması
___kaptan___ Üye Karavelaa' Alıntı: Aynı durumdayım şuan itibariyle bendeki nedeni yapacak hiç bir sorumluluğumun olmaması Genişletmek için tıkla ...
Karavelaa' Alıntı: Aynı durumdayım şuan itibariyle bendeki nedeni yapacak hiç bir sorumluluğumun olmaması Genişletmek için tıkla ...