Dark Tranquillity - The Mundane And The Magic :yuru
Tuba.Erva Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ----------Eklendi @ 13:24:03 ---------- Yazıldı @ 12:17:04 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız salla
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ----------Eklendi @ 13:24:03 ---------- Yazıldı @ 12:17:04 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız salla
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap mecnun - sevdalılar beni anlar [video=youtube;6p0nvJ2dycg]http://www.youtube.com/watch?v=6p0nvJ2dycg[/video]
mecnun - sevdalılar beni anlar [video=youtube;6p0nvJ2dycg]http://www.youtube.com/watch?v=6p0nvJ2dycg[/video]
minoo Üye ne güzel olmuştu biz ayrılmıştık, kafama ...... neden barıştık, biz böyle olmaya çoktan alıştık, artık bitti irem senin yüzünden. şimdi mutlu musun iremcim söyle, ayrıldık bak işte bu işler böyle, hani seviyordun delicesine, ne oldu aşkına ne oldu söyle. senin hayatın kolpa hep yalan dolan, aşkımla oynadın hiç acımadan, artık sevmiyorum bak buna inan, şimdi s...r ol git çık hayatımdan. ilk günden beridir inanmamıştım, sahteymiş gözyaşın yalanmış aşkın, bu büyük aşkımı sen hiçe saydın, bugünden sonra yok yok bende aşkın. bir de utanmadan kardeşim diyor, elaleme beni rezil ediyor, bu kıza ne yapsak yaranılmıyor, çık git artık git irem bıktım harbiden. bu bestem de sana son sözüm olsun, besteyi dinlerken gözlerin dolsun, ne arkadaş ne kardeş ne eşin dostun, yok ulan artık kızım haberin olsun. la layla layla lay layla layla lay, la layla layla lay layla layla lay, ----------Eklendi @ 14:20:40 ---------- Yazıldı @ 13:44:59 ---------- Tuna Tabu - Sen de Vur
ne güzel olmuştu biz ayrılmıştık, kafama ...... neden barıştık, biz böyle olmaya çoktan alıştık, artık bitti irem senin yüzünden. şimdi mutlu musun iremcim söyle, ayrıldık bak işte bu işler böyle, hani seviyordun delicesine, ne oldu aşkına ne oldu söyle. senin hayatın kolpa hep yalan dolan, aşkımla oynadın hiç acımadan, artık sevmiyorum bak buna inan, şimdi s...r ol git çık hayatımdan. ilk günden beridir inanmamıştım, sahteymiş gözyaşın yalanmış aşkın, bu büyük aşkımı sen hiçe saydın, bugünden sonra yok yok bende aşkın. bir de utanmadan kardeşim diyor, elaleme beni rezil ediyor, bu kıza ne yapsak yaranılmıyor, çık git artık git irem bıktım harbiden. bu bestem de sana son sözüm olsun, besteyi dinlerken gözlerin dolsun, ne arkadaş ne kardeş ne eşin dostun, yok ulan artık kızım haberin olsun. la layla layla lay layla layla lay, la layla layla lay layla layla lay, ----------Eklendi @ 14:20:40 ---------- Yazıldı @ 13:44:59 ---------- Tuna Tabu - Sen de Vur
'Şeref' Emekli Yönetici şuna bak şarkı sözünü yazmış, şarkının ismini unutmuş Zülfü Livaneli - Gözlerin
'Şeref' Emekli Yönetici bende hiç bişey anlamadım zaten o şarkıdan Aşik Mahsuni Şerif - Sarı Saçlım Mavi Gözlüm
minoo Üye SkyW@LkeR' Alıntı: bende hiç bişey anlamadım zaten o şarkıdan Aşik Mahsuni Şerif - Sarı Saçlım Mavi Gözlüm Genişletmek için tıkla ... İşte bunu beğeniriiim Tuna Tabu - Sen de Vur
SkyW@LkeR' Alıntı: bende hiç bişey anlamadım zaten o şarkıdan Aşik Mahsuni Şerif - Sarı Saçlım Mavi Gözlüm Genişletmek için tıkla ... İşte bunu beğeniriiim Tuna Tabu - Sen de Vur
Cezzbedici3 Üye fatih ürek - hayde arkadaşlar lütfen bir kere açıp dinleyin klibi izleyin şaşıracaksınız adam harika yapmış şarkıyı
fatih ürek - hayde arkadaşlar lütfen bir kere açıp dinleyin klibi izleyin şaşıracaksınız adam harika yapmış şarkıyı