Cezzbedici3
Üye
Video simgesine değil ... Link ekleye tıkla linki yapıştırya arkadaşlar benim videolar niye tıklayınca açılmıyor youtube üzerinden izleyin yazıyor
siz nasıl paylaşıyorsunuz yani bu mesaj panelindeki video simgesine tıklıyorum kodların arasına youtube'nin adres çubuğundaki linkini yapıştırıyorum.. işlem adımları bunlar değilmi benim ki niye olmuyor

tarzlarımız aynı. Dinlediğin şarkıların %90'ı dinlediğim şarkılar. Kafamız accayiP uyuYor seNLeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mükemmeli başarmışlar...

hay aLLah razı oLSun ya
Video simgesine değil ... Link ekleye tıkla linki yapıştır![]()

Rock olarak sadece Rammstein dinliyorum 

Son gözdelerimden 

koparken video çekip yayınlasam olayı görürdünüz.. ama şöyle bişey var bunu otobüste falan biyere giderken dinleyemezsin insanı kıpırdadıyor bu imkanı yok sabit duramazsın adamı döverler anca evde yada mekanda dinlersin.. ama varya dünyayı boşverip kendini verdiğin zaman harbi başka boyuta geçiyorsun

Rammstein bu boru değilaçıklıyorum: Kein Lust 'ta bağlantıyı koparttım kendimden geçtim anasını satimkoparken video çekip yayınlasam olayı görürdünüz.. ama şöyle bişey var bunu otobüste falan biyere giderken dinleyemezsin insanı kıpırdadıyor bu imkanı yok sabit duramazsın adamı döverler anca evde yada mekanda dinlersin.. ama varya dünyayı boşverip kendini verdiğin zaman harbi başka boyuta geçiyorsun
![]()

RicharD AdamımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

oooooovvvvvvvvvsssssssssssLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Birde buna bak
En başı özellikle iyice izle en başları çok güzel
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız