minoo Üye Duydum ellere yarmış Yerini yeller almış çoktan Bense kendimi salmış Yüreğini yaralar sarmış yoktan Bi kızı bi oğlu varmış Kendi hayatına dalmış En acısı da beni hatırlamamış Unutmuş çoktan.. Seneler sonra bu şarkıyı söyler miyim acaba Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Duydum ellere yarmış Yerini yeller almış çoktan Bense kendimi salmış Yüreğini yaralar sarmış yoktan Bi kızı bi oğlu varmış Kendi hayatına dalmış En acısı da beni hatırlamamış Unutmuş çoktan.. Seneler sonra bu şarkıyı söyler miyim acaba Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
DPool Üye Deadmau5 & Kaskade - I Remember (Original Mix) ----------Eklendi @ 23:39:45 ---------- Yazıldı @ 23:37:29 ---------- Deadmau5 & Wolfgang Gartner - Animal Rights (Original Mix)
Deadmau5 & Kaskade - I Remember (Original Mix) ----------Eklendi @ 23:39:45 ---------- Yazıldı @ 23:37:29 ---------- Deadmau5 & Wolfgang Gartner - Animal Rights (Original Mix)
By_GaBLiN Üye naturel sesler dinliyorum köpek sesi geliyor dışardan kulaklığımı bulamıyorum bulsamda bi sagopa veya vale dinlesem
naturel sesler dinliyorum köpek sesi geliyor dışardan kulaklığımı bulamıyorum bulsamda bi sagopa veya vale dinlesem