haltie Üye sonyerolsson' Alıntı: sevda yüklü kervanlar Genişletmek için tıkla ... kardeşimde ayrı telden calıyo helal olsun good romançe=kibariye-istanbul
sonyerolsson' Alıntı: sevda yüklü kervanlar Genişletmek için tıkla ... kardeşimde ayrı telden calıyo helal olsun good romançe=kibariye-istanbul
haltie Üye hırsız kıza ne denir hırkız bob marley no woman no cry bu şarkı uygun düşecektir Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hırsız kıza ne denir hırkız bob marley no woman no cry bu şarkı uygun düşecektir Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
EroL Emekli Yönetici gözde onu dinleyemez Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız --------------- Ekleme --------------- göde onu dinleyemez Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız şunu harbi harbi dinle halit
gözde onu dinleyemez Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız --------------- Ekleme --------------- göde onu dinleyemez Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız şunu harbi harbi dinle halit
haltie Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız --------------- Ekleme --------------- eywallah kardeşim sağol ama ben dinlemiyom bu tarz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız --------------- Ekleme --------------- eywallah kardeşim sağol ama ben dinlemiyom bu tarz
ALpeRenBuGRa Üye Bryan Adams - (Everything I Do) I Do It For You Mükemmel melodi, mükemmel ses, mükemmel sözler....
huri$ Üye sezen aksu peri$anim $imdi mutlu oldunmu $arkinin adi bumuydu bilmiyorum nakarati boyle ba$liyo ama