haltie Üye mumincoskun' Alıntı: Alex - Bugünlerde (Rock versiyon) rockla uzaktan yakından alakası olmayan alex'in bu parçası on numara rock olmuş bu parçayı coverlayan grubu çok merak ediyorum aslında bilen varsa yazarsa minnettar kalırım Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız kardeşim senin için sordum alexinin kendi ağzından cevabı bu arada piyasa şarkılar söylesede alex rockçıdır
mumincoskun' Alıntı: Alex - Bugünlerde (Rock versiyon) rockla uzaktan yakından alakası olmayan alex'in bu parçası on numara rock olmuş bu parçayı coverlayan grubu çok merak ediyorum aslında bilen varsa yazarsa minnettar kalırım Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız kardeşim senin için sordum alexinin kendi ağzından cevabı bu arada piyasa şarkılar söylesede alex rockçıdır
ALpeRenBuGRa Üye Acımasız olma şimdi bukadar Dün gibi dün gibi çekip gitme Bırakta sarılayım ayaklarına Kum gibi kum gibi ezip geçme
Acımasız olma şimdi bukadar Dün gibi dün gibi çekip gitme Bırakta sarılayım ayaklarına Kum gibi kum gibi ezip geçme
ALpeRenBuGRa Üye Uğur Işılak - Adım Mehmet İmanımdır tek silahım Koşarım adım mehmet Aşılmayan engelleri Aşarım adım adım mehmet Adım mehmet şanım mehmet Bayrağımda kanım mehmet Anadolu kucağında Her köşe her bucağında Peygamberin ocağında Pişerim adım mehmet Aşık olmuşum hilale İlelebettir bu hale İstikballe istiklale Koşarım mehmet adım Adım mehmet şanım mehmet Bayrağımda kanım mehmet Ölüm ölümsüzlük cana Şahadet kutsal mana Ruhum sığmıyor cihana Taşarım adım mehmet
Uğur Işılak - Adım Mehmet İmanımdır tek silahım Koşarım adım mehmet Aşılmayan engelleri Aşarım adım adım mehmet Adım mehmet şanım mehmet Bayrağımda kanım mehmet Anadolu kucağında Her köşe her bucağında Peygamberin ocağında Pişerim adım mehmet Aşık olmuşum hilale İlelebettir bu hale İstikballe istiklale Koşarım mehmet adım Adım mehmet şanım mehmet Bayrağımda kanım mehmet Ölüm ölümsüzlük cana Şahadet kutsal mana Ruhum sığmıyor cihana Taşarım adım mehmet