ALpeRenBuGRa Üye Grup Vitamin - Arabesk Gözlerim yaşlanmış sesimde kısık.. Arabesk dinliyorum kaşlarım çatık Felek yanlış yapmış kafam da atık Arabesk dinliyorum kaşlarım çatık Felek yamuk yapmış kafamda atık Arabesk dinliyorum kaşlarım çatık
Grup Vitamin - Arabesk Gözlerim yaşlanmış sesimde kısık.. Arabesk dinliyorum kaşlarım çatık Felek yanlış yapmış kafam da atık Arabesk dinliyorum kaşlarım çatık Felek yamuk yapmış kafamda atık Arabesk dinliyorum kaşlarım çatık
Berlin Boleyn ALpeRenBuGRa' Alıntı: Grup Vitamin - Arabesk Gözlerim yaşlanmış sesimde kısık.. Arabesk dinliyorum kaşlarım çatık Felek yanlış yapmış kafam da atık Arabesk dinliyorum kaşlarım çatık Felek yamuk yapmış kafamda atık Arabesk dinliyorum kaşlarım çatık Genişletmek için tıkla ... bende ilerliyen saatlerde arabeske bağlıycam.. şebo=>>> iyi gün dostlarım
ALpeRenBuGRa' Alıntı: Grup Vitamin - Arabesk Gözlerim yaşlanmış sesimde kısık.. Arabesk dinliyorum kaşlarım çatık Felek yanlış yapmış kafam da atık Arabesk dinliyorum kaşlarım çatık Felek yamuk yapmış kafamda atık Arabesk dinliyorum kaşlarım çatık Genişletmek için tıkla ... bende ilerliyen saatlerde arabeske bağlıycam.. şebo=>>> iyi gün dostlarım