Praetor Emekli Yönetici Dj Chuckie - Let The Bass Kick. Nedense bu şarkıyı her dinlediğimde aklıma Cynical geliyor
Cynical Üye Praetor' Alıntı: Dj Chuckie - Let The Bass Kick. Nedense bu şarkıyı her dinlediğimde aklıma Cynical geliyor Genişletmek için tıkla ... Bu başka bir Cynical olsa gerek... : Groovehouse - Hol Vagy Nagy Szerelem
Praetor' Alıntı: Dj Chuckie - Let The Bass Kick. Nedense bu şarkıyı her dinlediğimde aklıma Cynical geliyor Genişletmek için tıkla ... Bu başka bir Cynical olsa gerek... : Groovehouse - Hol Vagy Nagy Szerelem
Praetor Emekli Yönetici Yok yok sensin Dans müziğini seviyorsun sanırım. Bu müzik de tam senin tarzın bence Gilels amca çalıyor güzel güzel... Onu dinliyorum.
Yok yok sensin Dans müziğini seviyorsun sanırım. Bu müzik de tam senin tarzın bence Gilels amca çalıyor güzel güzel... Onu dinliyorum.
Cynical Üye Praetor' Alıntı: Yok yok sensin Dans müziğini seviyorsun sanırım. Bu müzik de tam senin tarzın bence Gilels amca çalıyor güzel güzel... Onu dinliyorum. Genişletmek için tıkla ... Trance diyelim... Dans parçalarının/sanatçılarının birçoğunu sevmem. Groovehouse - Mit Ér Neked (Peat Jr. & Fernando Klubb Traxx)
Praetor' Alıntı: Yok yok sensin Dans müziğini seviyorsun sanırım. Bu müzik de tam senin tarzın bence Gilels amca çalıyor güzel güzel... Onu dinliyorum. Genişletmek için tıkla ... Trance diyelim... Dans parçalarının/sanatçılarının birçoğunu sevmem. Groovehouse - Mit Ér Neked (Peat Jr. & Fernando Klubb Traxx)