Praetor Emekli Yönetici David Guetta feat. Akon - Sexy Chick İzliyorum... Vallahi hoş klip olmuş Tavsiye ederim
EroL Emekli Yönetici evet hoşuma gitti ben sık kullanılanlara ekliyorum sabah kalktığımda bunu izler güne öyle başlarım
EroL Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Bunu günü bitirmeden hemen önce izlemek lazım bence başlarken değil Genişletmek için tıkla ... öğrenci evinde odanı 2 kişiyle paylaşıyosan akşam izlemek sakınca yaratabilir ata gece rüyama falan girer maazallah
Praetor' Alıntı: Bunu günü bitirmeden hemen önce izlemek lazım bence başlarken değil Genişletmek için tıkla ... öğrenci evinde odanı 2 kişiyle paylaşıyosan akşam izlemek sakınca yaratabilir ata gece rüyama falan girer maazallah
Praetor Emekli Yönetici Ohooo kuru kalabalıktan kurtul sen de kardeşim Sabah izlersen de sokakta sorun yaşayabilirsin
EroL Emekli Yönetici güzel fikir aslında hazır ek kontenjandan gelenlerde oluyo evdeki şu kuru kalabalığı atsammı acaba sokakta az dişimi sıkarsam okulda rahat ederim gibime geliyo
güzel fikir aslında hazır ek kontenjandan gelenlerde oluyo evdeki şu kuru kalabalığı atsammı acaba sokakta az dişimi sıkarsam okulda rahat ederim gibime geliyo