CEREN Üye grup yorum__şarkışla(deniz gezmiş) Şarkışla'ya düşürmesin oy oy! allah sevdiği kulunu Gemerek'te çevirmişler Deniz Gezmiş'in yolunu. Gece Elmalı'da kalmış oy oy! Hamamcı Ali'yi sormuş Uzatmalı itin biri Yusuf'u gaflette vurmuş. Vay paşaların ordusu vay vay! Dünya şaştı böyle işe Ordu madalya göndermiş Yusuf'u vuran çavuşa. Olaydım olaydım oy oy! Okur yazar olaydım Deniz mahkemeye düşmüş Avukatı ben olaydım....
grup yorum__şarkışla(deniz gezmiş) Şarkışla'ya düşürmesin oy oy! allah sevdiği kulunu Gemerek'te çevirmişler Deniz Gezmiş'in yolunu. Gece Elmalı'da kalmış oy oy! Hamamcı Ali'yi sormuş Uzatmalı itin biri Yusuf'u gaflette vurmuş. Vay paşaların ordusu vay vay! Dünya şaştı böyle işe Ordu madalya göndermiş Yusuf'u vuran çavuşa. Olaydım olaydım oy oy! Okur yazar olaydım Deniz mahkemeye düşmüş Avukatı ben olaydım....
jöly Üye Özcan Deniz - nasip değilmiş... nakaratı çok güzel: Yok bir sitemim hayatta her şey kısmet Soldu gençliğim ömrümü askla ziyan ettim Ağla gönlüm nasip değilmiş vuslat Rahat uyu yar sana hakkımı helal ettim...
Özcan Deniz - nasip değilmiş... nakaratı çok güzel: Yok bir sitemim hayatta her şey kısmet Soldu gençliğim ömrümü askla ziyan ettim Ağla gönlüm nasip değilmiş vuslat Rahat uyu yar sana hakkımı helal ettim...