Nazy Üye ceyda__ceren' Alıntı: ya hani gazi dizisi vardı ya dağlar dağlar karlı dağlar diye bi şarkı o varmı sizlerde... Genişletmek için tıkla ... o şarkıyı bilmiyorum ayrıca maxicep te mp3 paylaşımı yasak
ceyda__ceren' Alıntı: ya hani gazi dizisi vardı ya dağlar dağlar karlı dağlar diye bi şarkı o varmı sizlerde... Genişletmek için tıkla ... o şarkıyı bilmiyorum ayrıca maxicep te mp3 paylaşımı yasak
Nazy Üye ceyda__ceren' Alıntı: e yasak biliom ama msn var ole deilmi bilen yokmu o şarkıyı çok sevdim ben o şarkıyı Genişletmek için tıkla ... eve tabiki maxicep dışında başka bir yoldan müzik paylaşımı yapabilirsiniz bu arada hala aynı şarkı demet akalın mucize
ceyda__ceren' Alıntı: e yasak biliom ama msn var ole deilmi bilen yokmu o şarkıyı çok sevdim ben o şarkıyı Genişletmek için tıkla ... eve tabiki maxicep dışında başka bir yoldan müzik paylaşımı yapabilirsiniz bu arada hala aynı şarkı demet akalın mucize
Yasminozz Üye ceyda__ceren' Alıntı: ya hani gazi dizisi vardı ya dağlar dağlar karlı dağlar diye bi şarkı o varmı sizlerde... Genişletmek için tıkla ... bende öle bi şarkı var ama senin istediğin mi bilmiyorumm...dizi izlemediğim için bilmiyorum pek şarkılarını...pm den ver adresini yolliymm...
ceyda__ceren' Alıntı: ya hani gazi dizisi vardı ya dağlar dağlar karlı dağlar diye bi şarkı o varmı sizlerde... Genişletmek için tıkla ... bende öle bi şarkı var ama senin istediğin mi bilmiyorumm...dizi izlemediğim için bilmiyorum pek şarkılarını...pm den ver adresini yolliymm...
Nazy Üye FirstClasss' Alıntı: sana yine muhtacım Genişletmek için tıkla ... zekii mürenmi - gökhan özenmi İREM - hayal kurmak bedava
FirstClasss' Alıntı: sana yine muhtacım Genişletmek için tıkla ... zekii mürenmi - gökhan özenmi İREM - hayal kurmak bedava
FirstClasss Üye Nazy' Alıntı: zekii mürenmi - gökhan özenmi İREM - hayal kurmak bedava Genişletmek için tıkla ... tabiki özen
Nazy' Alıntı: zekii mürenmi - gökhan özenmi İREM - hayal kurmak bedava Genişletmek için tıkla ... tabiki özen