doctorrr Üye Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
haydaravısyon Üye Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Invoke Üye Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
FatoŞ Üye Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Yine anımsıyorum bir şarkıyı.. Havanın güneşli yüreğimin kış olduğu zamanlardı.. Hatırlıyorum.. Hiç unutmuyorum geçmişi.. hiç unutmuyorum acılarımı.. biliyorum ki şuan belki geçti diyrum ama yüreğim varya hazan... Alabora oldu hayatım.. Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Yine anımsıyorum bir şarkıyı.. Havanın güneşli yüreğimin kış olduğu zamanlardı.. Hatırlıyorum.. Hiç unutmuyorum geçmişi.. hiç unutmuyorum acılarımı.. biliyorum ki şuan belki geçti diyrum ama yüreğim varya hazan... Alabora oldu hayatım.. Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Invoke Üye Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Saatlerdir bunu dinliyom Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Saatlerdir bunu dinliyom Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız