Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu Anda Favori Parçam!!! Katy Perry / Hot 'n' Cold
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Şu Anda Favori Parçam!!! Katy Perry / Hot 'n' Cold
Sadece izleyin!..
Sesini açın!..
Kopun hayattan!..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
lovestar
Üye
çok güzeldi.tşkler...
Praetor
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Sevindim beğenmene lovestar!..
Sözlerini ve naçizane tercümemi de ekleyeyim:
-Katy, do you take Alexander to be your lawflly wedded husband? // Katy, Alexander'ı kocan olarak kabul ediyor musun? - I do. // Ediyorum. (Sevinçten ağlayacak neredeyse...)
- Alexander, do you take Katy, to be your lawflly wedded wife? // Alexander, Katy'i karın olarak kabul ediyor musun?
- ... // (Cevap yok )
you change your mind like a girl changes clothes // Sen, bir kızın elbise değiştirmesi gibi karar değiştiriyorsun
yeah you, pms like a bitch i would know // "PMS"li (Adet öncesi sendromu) kız gibisin, alçaksın, bilmeliydim...
and you always think always speak crypticly // Ve sen, her zaman kaçamak düşünür ve konuşursun i should know that you're no good for me // Bana uygun olmadığını öngörmeliydim...
cause you're hot then you're cold // Bir sıcaksın bir soğuk
you're yes then you're no // Bir evet diyorsun bir hayır
you're in then you're out // Bir içerdesin bir dışarda
you're up then you're down // Bir maniksin bir depresif
you're wrong when it's right // Her şey düzgünken sen yoldan çıkıyorsun
it's black and it's white // Beyaz olduğu belliyken sana göre siyah
we fight, we break up // Kavga eder ayrılırız
we kiss, we make up // Öpüşüp barışırız
(you)you don't really want to stay, no // Kalmaya niyetli değilsin
(but you)but you don't really want to go-o // Ama gidesin de yok
you're hot then you're cold // Bir sıcaksın bir soğuk you're yes then you're no // Bir evet diyorsun bir hayır you're in and you're out // Bir içerdesin bir dışarda you're up and you're down // Bir maniksin bir depresif
we used to be just like twins so in sync // İkiz gibi uyumluyduk. the same energy now's a dead battery // Aynı enerji... Şu anda boş bir akü gibi
used to laugh 'bout nothing now your plain boring // Her şeye gülerdik, şu anda sadece sıkıcısın
i should know that you're not gonna change //Değişmeyeceğini bilmem gerekirdi
[Chorus...]
someone call the doctor // Biri doktor çağırsın
got a case of a love bi-polar // Manik depresif aşık vak'ası var
stuck on a roller coaster // Lunapark trenine takıldık kaldık, bir aşağı bir yukarı can't get off this ride // Bu yolculuk sona eremeyecek
you change your mind like a girl changes clothes
[Chorus...]
-Alexander! Do you? // Alooo, Alex! Kabul ediyor musun evladım? Daldın gittin seni bekliyoruz yahu!..
-... I do. // ... Ediyorum -Yeaaaaaahhhh...... // Oleeeeey...
mAd_girL
Üye
şu sıralar en çok dinledgiim şarkı gerçekten çok hoş yahu.