DaNq3rB0y Üye Kabız Civciv' Alıntı: bir gün belki hayattan. Heyyeyyeyyaa Genişletmek için tıkla ... Geçmişteki günlerdeeen Bir teselli ararsın ...
Kabız Civciv' Alıntı: bir gün belki hayattan. Heyyeyyeyyaa Genişletmek için tıkla ... Geçmişteki günlerdeeen Bir teselli ararsın ...
_SiyabeNd_ Üye Sevgilim terk etmiş haber vermeden Şimdi yanlızlığın zamanı geldi Ziyan oldu ömrüm bir gün gülmeden Kadere çatmanın zamanı geldi
Sevgilim terk etmiş haber vermeden Şimdi yanlızlığın zamanı geldi Ziyan oldu ömrüm bir gün gülmeden Kadere çatmanın zamanı geldi
_SiyabeNd_ Üye Yaşamak ızdırap sevilen zalim artık yaşamaya kalmadı halim Neyim varsa benim hepsini alın benim için ölmenin zamanı geldi ...
Yaşamak ızdırap sevilen zalim artık yaşamaya kalmadı halim Neyim varsa benim hepsini alın benim için ölmenin zamanı geldi ...
Tuba.Erva Üye Dert alınmaz aşk satılmaz doğru söze ne denir İki cihanı ayağına sersem inan az bile gelir Hayat kısa senin tadın hep damağımda Nazar değmez büyü işlemez aşk bizi çevirir Aramız bozulunca ölmek istiyorum Hiç kin tutmadın hep affettin ya vazgeçiyorum
Dert alınmaz aşk satılmaz doğru söze ne denir İki cihanı ayağına sersem inan az bile gelir Hayat kısa senin tadın hep damağımda Nazar değmez büyü işlemez aşk bizi çevirir Aramız bozulunca ölmek istiyorum Hiç kin tutmadın hep affettin ya vazgeçiyorum