haydaravısyon Üye anan öle baban öle yetim kalasında en sonunda yine benim olasın ----------Eklendi @ 03:22:05 ---------- Yazıldı @ 02:57:47 ---------- ana beni eversene
anan öle baban öle yetim kalasında en sonunda yine benim olasın ----------Eklendi @ 03:22:05 ---------- Yazıldı @ 02:57:47 ---------- ana beni eversene
CarpeDiemm19o5 Üye - SerkeŞ -' Alıntı: dedimki ben o eski ben değilim çok üzdün beni hiç düşünmedin.. Genişletmek için tıkla ... ooww Gönüll hecesi Başka bir şehirde karşılaşırmısız dostca ayrılalım belki selamlaşırız
- SerkeŞ -' Alıntı: dedimki ben o eski ben değilim çok üzdün beni hiç düşünmedin.. Genişletmek için tıkla ... ooww Gönüll hecesi Başka bir şehirde karşılaşırmısız dostca ayrılalım belki selamlaşırız
_SiyabeNd_ Üye Gurbet gezdim adım adım gözüm de kaldı muradım köşeler de çok ağladım ben ben de değilim bugün ...
Yasminozz Üye Bir anlık heves için bir anlık heyecanla dokunma ve oynama gururumlaaaa...oyalama beni veda et artık baştan çıkarma veda et artık istersen hakimi ol tatmadığım duyguların dokunma artık banaaaa....
Bir anlık heves için bir anlık heyecanla dokunma ve oynama gururumlaaaa...oyalama beni veda et artık baştan çıkarma veda et artık istersen hakimi ol tatmadığım duyguların dokunma artık banaaaa....