Mareşal Üye nerde sevdiklerim, hani sevenler ağlattılar beni acı gerçekler bitmiyor isyanlar bitmiyor suçlar inliyor başımı vurduğum taşlar ihtiyar olmadan ağardı saçlar karbeyaz saçımı yolasım gelir..
nerde sevdiklerim, hani sevenler ağlattılar beni acı gerçekler bitmiyor isyanlar bitmiyor suçlar inliyor başımı vurduğum taşlar ihtiyar olmadan ağardı saçlar karbeyaz saçımı yolasım gelir..
tyx Kapalı Hesap Mareşal' Alıntı: nerde sevdiklerim, hani sevenler ağlattılar beni acı gerçekler bitmiyor isyanlar bitmiyor suçlar inliyor başımı vurduğum taşlar ihtiyar olmadan ağardı saçlar karbeyaz saçımı yolasım gelir.. Genişletmek için tıkla ... güzel...
Mareşal' Alıntı: nerde sevdiklerim, hani sevenler ağlattılar beni acı gerçekler bitmiyor isyanlar bitmiyor suçlar inliyor başımı vurduğum taşlar ihtiyar olmadan ağardı saçlar karbeyaz saçımı yolasım gelir.. Genişletmek için tıkla ... güzel...
Mareşal Üye Sigarası sönmez tüterdi dumanı Unutmazdı uzaklarda kalanı Azraille edemedim aranı Yanan ciğerimde köz oldun babam Feleğin elinde koz oldun babam Şu kara toprakta toz oldun babam
Sigarası sönmez tüterdi dumanı Unutmazdı uzaklarda kalanı Azraille edemedim aranı Yanan ciğerimde köz oldun babam Feleğin elinde koz oldun babam Şu kara toprakta toz oldun babam
haydaravısyon Üye çektiler kolumdan beni tenhaya, nasıl edeyem başımdaki sevdaya aman amman dostlar kabirde bana dar gelir.
çektiler kolumdan beni tenhaya, nasıl edeyem başımdaki sevdaya aman amman dostlar kabirde bana dar gelir.