Astrosman Üye minoo' Alıntı: Sabah ooollsun çaaarşıya gideeliim Sabahlara dayanamam Oooosman Agaaaa Genişletmek için tıkla ... buyrun osman ağa benim kostak kostak yürü
minoo' Alıntı: Sabah ooollsun çaaarşıya gideeliim Sabahlara dayanamam Oooosman Agaaaa Genişletmek için tıkla ... buyrun osman ağa benim kostak kostak yürü
_SiyabeNd_ Üye Kabız Civciv' Alıntı: i know i know it never forget Genişletmek için tıkla ... Şikayet etsem mi acaba
Kabız Civciv' Alıntı: i know i know it never forget Genişletmek için tıkla ... Şikayet etsem mi acaba
Oğuzhan Üye _BaRan_' Alıntı: Şikayet etsem mi acaba Genişletmek için tıkla ... Keşke ne demek istediğini anlasam
_SiyabeNd_ Üye Kabız Civciv' Alıntı: Keşke ne demek istediğini anlasam Genişletmek için tıkla ... Forumda Türkçe harici dil kullanmak yasak
Kabız Civciv' Alıntı: Keşke ne demek istediğini anlasam Genişletmek için tıkla ... Forumda Türkçe harici dil kullanmak yasak
Freestyle.Cod Üye ender derken besmele çek len ----------Eklendi @ 21:34:15 ---------- Yazıldı @ 21:33:11 ---------- _BaRan_' Alıntı: Forumda Türkçe harici dil kullanmak yasak Genişletmek için tıkla ... o nerden cıktı ya
ender derken besmele çek len ----------Eklendi @ 21:34:15 ---------- Yazıldı @ 21:33:11 ---------- _BaRan_' Alıntı: Forumda Türkçe harici dil kullanmak yasak Genişletmek için tıkla ... o nerden cıktı ya
Oğuzhan Üye _BaRan_' Alıntı: Forumda Türkçe harici dil kullanmak yasak Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım sen ya konu başlığını okumadın ya da şaka yapıyon dinlediğim şarkı ingilizce ben napayım türkçeye çevirip mi yazayım
_BaRan_' Alıntı: Forumda Türkçe harici dil kullanmak yasak Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım sen ya konu başlığını okumadın ya da şaka yapıyon dinlediğim şarkı ingilizce ben napayım türkçeye çevirip mi yazayım