Öneri Şu 3 romdan hangisi daha iyi?

Sponsorlu Bağlantılar

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
Şu 3 romdan hangisi daha iyi?
Kararlılık +Hız +Özellik bakımından en iyi rom hangisidir

Cyanogenmod
Liquidsmooth
Paranoid

3 û nu de kullanan varsa yorum yazabilir mi

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Sizde hangi telefonun olduğunu şuna bilmiyorum(telefondan giriyorum) ama ben 2011 yılından beri bazı cihazlarda kullandığım cyanogen mod un daha iyi olduğunu düşünüyorum eğer samsung un ve lgnin kendi verdiği uygulamaları kullanabilseydim cyanogen modu kullanırdım liquidsmooth rom note 2 de 1 hafta kullandım sinir hastası etti beni (ben alışamadım) paranoid i hiç kullanmadım

• Beğen
Tepkiler: mesut0114

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
Liquidsmooth Cyanogenmod a göre daha özellikli olduğunu düşünüyorum.
Paranoid I daha denemedim bende.
Liquidsmooth kaç gündür kullanıyorum sıkıntısı yok gibi. En fazla şarj sıkıntısı olabilir bunun sanırım

PriZm

PriZm

Üye
CyanogenMod'u AOSP da herzaman tek geçerim. Gereksiz extra özellikler yerine sadece gerçekten işe yarayacak extra özellikler var. Stabiliteside cabası.

• Beğen
Tepkiler: -Emre ve mesut0114

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
Cyanogenmod aosp aynı rom mu?
Ben bunları ayrı romlar biliyordum da

PriZm

PriZm

Üye
AOSP rom değildir kaynaktır. Saf Android de denilebilir.

CyanogenMod AOSP tabanlıdır. Paranoid Android vb romlarda CyanogenMod tabanlı AOSP dur.

• Beğen

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
Yani Cyanogenmod öneriyorsun

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
CyanogenMod androidin olabildiği en saf halidir diğer romlara oranla ram kullanımı hafıza kullanımı çok düşüktür.Kararlılık ise telefondan telefona değişir ama çoğu telefonda sorunsuz çalışmaktadır.

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
Paranoid yada aokp hakkında bilginiz varmı peki

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
AOKP yi ilk defa duyuyorum fakat büyük ihtimal saf androidin editlenmiş halidir onlar şöyle söyliyim.
Cyanogen Aosp a çok temel özelleştirmeler getiren versiyon
Paranoid sanırım daha da görselleştirilmiş hali
Fakat bu romların hepsi AOSP saf android tabanlıdır yani performans 1-2 oynar öyle vay anasını dedirtmez yani performans daha çok kernele bağlıdır aslında :)
Onun dışında tavsiyem en az bug olan romları kurmanız :) Bazı romlar devasa hızlı stabil olabilir ama kullanılmayacak kadar bug vardır sürekli force close gibi hatalar yersiniz.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve mesut0114

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
Bug nedir mesela şu an kullandığım liquidsmooth rom da bug varmı ?nasıl anlarım?

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Bug nedir mesela şu an kullandığım liquidsmooth rom da bug varmı ?nasıl anlarım?
Çalışmayan sorun çıkaran uygulamalar sorunlu sürücüler yüzünden tam çalışmayan donanımlar vs yani gerektiği gibi çalışmayıp hata veren herangi bişeydir.

• Beğen

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
Anladım. Teşekkürler.

Bir sıkıntı görmedim bunda daha. O zaman iyi
Cyanogenmod aosp stabil sürümünü nereden bulabilirim?
CM11 oluyor sanırım

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Google Cyanogen download yazıp sitesinde detaylı bilgi edinebilirsiniz.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bence AOSP,AOKP,PA romlarını boşver CM'deki tema desteği çok iyi. Tabi sorunlu bir cmdense ötekilerini tercih etmen daha iyi.

CyanogenMod device yaz google'a bütün desteklenen modeller çıkar. :oke:

• Beğen

Marlon Brando

Üye
Paranoid pek stabil değil kendine göre Pie, kernel kontrolü felan 3 -5 bişeyleri var. Liquid hiç denemedim ama Paranoidden iyi olduğu kesindir. CyanogenMod yine en stabil/sorunsuz olanı çıkacaktır sade olduğu için. Kurun derim.

wwwhmz

wwwhmz

Üye
CyanogenMod

-Emre

-Emre

Üye
Tabi ki Cm. Çünkü Paranaoid ve Liquidsmooth çok fazla özellikle gelir ve donanım düşükse hız ve stabilite problemi yaratabilir.( Paranoid ve liquidsmooth cmnin özelleştirilmiş halidir. )

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
asgz

asgz

Üye
telefonum lg optimus 4x hd şu an euphoria 5.0.2 yüklü bundan önce kit kat da birçoğunu denedikten sonra liquid smooth kullandığım en iyi rom du

Üst Alt