Eni Vici Vokke
Üye
Stüdyoda kayit alirken şey oldu
Ben 8 seneden beri rap müzikle uğraşıyorum.Artık kayıt alma vaktinin zamanı geldi diye düşünmüştüm.Bundan 3 Gün Önceydi.Gittim bulunduğumuz şehirde "Han" diye bi yer var.Burda sadece müzikle ilgili şeyler bulabilirsiniz.Orda stüdyoda vardı.Neyse girdim içeriye.Burda kategorilere göre odalar vardı.Neyse ben kendi bölümüme girdim.Burda altyapıları yapan bi abi vardı.Onunla tanıstım.Cok agresif biriydi ve sinirliydi.Neyse 95 liraya kayıt mix mastering falan herseyi haledebileceğini söyledi.Sonra bu abinin ergen bi kardeşi vardı o baslattı kaydı.Neyse girdik kayda.Ben söylüyorum o durduyo ve gülüyo.Neyse ilk bende güldüm.Daha sonra baslattı yine yine tam sarkının ortasındayım tekrar durduruyo gülüyo.İkincisinde yine bişey demedim.Yine baslattı bu sefer altyapının ayarıyla oynamaya basladı cıktım odadan "ne sanıyon lan sen kendini velet" diye tuttum sacından.Sonra o agresif abi geldi "napıyon lan sen" dedi gözleri faltaşı gibi açılmıştı bende "abi abi ab ab..." diye kekeledim oda bi tane burnuma caktı.Burnum bi sızladı o acıyı hic yasamamıstım hayatımda.Velette bi tane tekme attı.Bi tane daha vurcaktı abi engelledi.Daha sonra beni zindana attılar.
zindan mi