Stronghold Crusader Genel

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mazlum1790

mazlum1790

Üye
    Konu Sahibi
Stronghold Crusader Genel
arkadaşlar stronghold crasuder oyununu oynayan vardır heralde sitede

stronghold hakkında düşündüklerinizi, bildiğiniz bazı taktikleri vs.. herşeyi buraya yazabilirsiniz

mazlum1790

mazlum1790

Üye
    Konu Sahibi
herhalde bu oyunu kimse oynamıyor

yusuffffff

yusuffffff

Üye
ben oynuyordum gayet güzel bir oyun ama çok eskidi artık. Tabiki orjinal ilk stronghold daha iyi bence crusader çok kurak doğdu düzdün yeşillik yok içim sıkılıyor ama normal stronghold öyle değil her yer yeşil ve eğlenceli. hele camping müthiş

wawdawd

Üye
bu oyunun aşığıyım. 18 yaşındayım pc ile tanıştığımdan beri stronghold oynuyorum.

Arkadaşımızın dediği gibi stronghold un ilki mükemmeldi ama crusader ın tek eksiği bence bir kampanyasının olmaması bunu yapabilirlerdi heleki extreme çıkartılırken bu eklenebilirdi.

stronghold 2 ve yamaları çıktı biliyorsunuz. oyunu yine yapmışlar yapmasına ama orjinallikten eser kalmamış.Zevkli olmasına zevkli ama insanda ilk strhonghold havası yaşatamıyor.

Ama yinede her biri oynanmalı bence

liwlek

liwlek

Üye
oyun bu olsa gerek ben de 18 yaşındayım ve 13 yaşından beri oynuyorum..
extrem den tut crusadere kadar bütün hepsini bitirdim ve üstelik şifresiz
inanın oynamadan duramam ben zaten tarih çok severim tarih öğretmeni olmayı düşünüyom..
en basit taktik 2000 altındayken 15 taşa 1 baraka kur yanınada deposunu pazardan 50 tane ok al ondan sonra barakadan bas daha sonra geliş yavaş yavaş istersen taşların hepsini sat ve biraz daha archer al....
selam olsun kucak kucak herkese..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt