Stoper Nobre!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
Stoper Nobre!
Stoper Nobre!
Beşiktaş yeni sezon öncesi Avusturya'da 2 temmuz'da başladığı hazırlık kampının basına ve taraftara açık son antrenmanını sabah saatlerinde gerçekleştirdi. Ayrıca bugün dört grup halinde yapılan antrenman maçlarında Nobre stoper olarak görev yaptı.
14.7.2008




Beşiktaş yeni sezon öncesi Avusturya'da 2 temmuz'da başladığı hazırlık kampının basına ve taraftara açık son antrenmanını sabah saatlerinde gerçekleştirdi. 12 gündür yapılan çalışmalar sonrası yarın kampın dördüncü ve son hazırlık maçını oynayarak, yurt dışı etabının ilk bölümünü bitirecek olan Siyah Beyazlılar, 16 temmuz sabahı İstanbul'a dönecek.
Basına açık yapılan bugün ki son çalışmada teknik direktör Sağlam, oyuncularını dört gruba ayırdı ve yarı sahada çift kale maç yaptırdı. Kampın ilk bir haftalık bölümünde sağ ayak bileğinden yaşadığı sorun sebebiyle çalışmalarda yer almayan Holosko'nun sakatlığının tamamen düzeldiği gözlenirken, antrenman maçında attığı goller ve yaptığı asistlerle dikkat çekti. Öte yandan hafif sakatlıkları bulunan Tello, Mehmet Sedef ve Uğur İnceman kondüsyoner eşliğinde yaptıkları koşu ile çalışmayı tamamladılar.
TEKNİK DİREKTÖR SAĞLAM ANTRENMANDA NOBRE'YE SAVUNMADA GÖREV VERDİ
Ayrıca bugün dört grup halinde yapılan antrenman maçlarından İbrahim Toraman'ın kamptan gönderilmesi ve satış listesinde olması, diğer bir defans oyuncusu Tuna'nın ise sakatlığından dolayı çalışmaya katılamaması sebebiyle takımın ikinci kaptanı Nobre stoper olarak görev yaptı. Genç teknik adam hucüm oyuncusu olan Nobre'yi defansın göbeğinde oynatırken, golcü oyuncunun kendisine verilen görevi yerine getirdiği gözlendi. Yaptığı müdahaleler ve attığı paslarla defansın oyuncusu olarak dikkat çeken Nobre'nin önümüzdeki sezonda savunma oyuncusu konusunda sıkıntı yaşanması durumunda stoper mevkiinde oynaması bekleniyor.
Beşiktaş yarın sabah yapacağı antrenmanın ardından Türkiye saati ile 19.30'da Romanya Birinci Ligi temsilcisi Steaua Bükreş ile Bad Reichenhall stadında Avustya kampının ilk etabındaki son hazırlık maçını yapacak. Karşılaşma D-Smart yedinci kanaldan yayın yapan Futbol Smart'dan canlı olarak ekrana gelecek.
 
canturgay

canturgay

Üye
nobre den stoper değil iyi bi kaleci olurr..
topa el uzatma gibi bi hastalığı var. :ehe stoper oynarsa 5-10 penaltı yapar herhalde sezon sonuna kadar...:D:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt