Stop:0x0000007b hatası

Sponsorlu Bağlantılar

mavisecki

mavisecki

Üye
    Konu Sahibi
Stop:0x0000007b hatası
selam.gecenlerde sp3 perfect diye bir cd gecti elime hazir gecmisken format atayim dedim ancak ön yüklemeden hemen sonra siyah bir ekran ve sol ust kosede bir imlecin yanip yanip söndugunu gördum.daha sonraysa mavi bir ekran geldi ve STOP:0X0000007B HATA bunu yazdi.
Virus kontrolu fln yapin dedi.bide f surucusuyle ilgili biseyler dedi.
Elimde bulunan xp pro ile formatladim sorunsuz.ancak driverlerim olmadigindan bi anlam ifade etmiyor.
Lutfen yardimci olurmusunuz nasil cözerim bu sorunu.
Anakartim: biostar pt890 775

--------------- Ekleme ---------------

biri yardim edebilirmi cok acill ne olur yaaa.

--------------- Ekleme ---------------

biri yardim edebilirmi cok acill ne olur yaaa.

denixius

denixius

Üye
Microsoft'un destek sayfasında bununla ilgili bir makale bulunuyor. Size aşağıda vermiş olduğum adresten bu makaleyi iyice okursanız, sorununuzu halletmiş olursunuz. ;)

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
galiba dll dosyalarında eksik bi yükleme yaptı.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
linki görmedim:D

mavisecki

mavisecki

Üye
    Konu Sahibi
ikinize de cok tesekkur ediyorum. Benim hdd kaynakliymis sorun. Sp3 cdmde ne yazikki sata driveri yokmus.
Böyle bir sorunla karsilasacak olursa cözumu bu yani

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
indir ozmn sata lı bootlu bi cd:D

brooklyn_cnc

Üye
Bu hatayı biostan düzeltebilirsin.HDD arızasıyla alakası yok.Biostan ACHİ modu kapattığın zaman sorunun düzelir.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 14714

korray_3

Üye
Bu hatayı biostan düzeltebilirsin.HDD arızasıyla alakası yok.Biostan ACHİ modu kapattığın zaman sorunun düzelir.

Allah senden 1000 defa razı olsun Allah seni Ailene bağışlasın..yemin ediyorum öyle bi dua ediyorum ki sana komsumun bilgisayarı bende ve 4 saattir format atamadım ve format atamadıgım gibi bilgisayar BIOS ta donuyodu cok tesekkur edrım