Stoner Fazla Tepki Verdiğini Kabul Ediyor..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Stoner Fazla Tepki Verdiğini Kabul Ediyor..


Casey Stoner, Valentino Rossi'nin Amerika Grand Prix'sindeki sürüşünü eleştirirken fazla tepki verdiğini kabul etti. Stoner, pistten dışarı çıkıp Rossi ile bağlantıyı kaybedene kadar iki rakip Laguna Seca'da galibiyet için büyük mücadele veriyordu. Ancak yarışın ardından Stoner, Rossi'nin geçiş metodunu eleştirmiş ve iki sürücü parc ferme'de televizyon ekranlarının önünde küçük bir tartışma yaşamışlardı.

Ancak bugünkü basın toplanyısında Stoner, "Tüm sürücüler bazen böyle şeyler yapar. Valentino'nun da buna katılacağını düşünüyorum. Belki o anda fazla tepki gösterdik." dedi.

Avustralyalı sürücü, bu anlaşmazlığı geride bıraktıklarını ve şimdi kalan yarışlarda Laguna'daki kaybı kapatmaya çalışacağını söyledi.

Rossi'nin Amerika'daki galibiyeti ile Stoner liderin 25 puan gerisine düştü ancak Ducati pilotu sezonun geri kalanında bu farkı kapatmaya kararlı.

"Çok zor olacak. Valentino için bu yedi yarış uzun bir süre ama bizim için kısa. Bizim daha fazla yarışa ihtiyacımız var. Ama biz yapabileceğimzi yapabiliriz ve sezonun geri kalanı için sabırsızlanıyoruz"
 

Benzer Konular



Üst Alt