Stoke City abarttı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Stoke City abarttı
UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ımız ile aynı grupta bulunan İngiliz ekini Stoke City, Tottenham'ın Honduraslı orta saha oyuncusu Wilson Palacios'ı renklerine bağladı.

Tottenham Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Stoke City ile Palacios'un transferi konusunda anlaşmaya vardıkları belirtilirken; 27 yaşındaki oyuncuya yeni takımında başarılar dilendi.

Stoke City cephesi Palacios ile dört yıllık sözleşme imzaladıklarını duyururken, İngiliz basını bu transferin 8 milyon paund karşılığında gerçekleştiğini öne sürdü.

İngiltere'de Birmingham ve Wigan'ın formalarını giyen Wilson Palacios 12 milyon paund karşılığında Tottenham'a transfer olmuştu.. Honduraslı futbolcu Londra kulubündeki iki yıllık kariyerinde 65 maça çıktı ve 1 gol attı.

Ayrıca rakibimiz Stoke City, Birmingham'da forma giyen forvet oyuncusu Cameron Jerome'un da transferini bitirdi.

İngiltere 21 Yaş Altı Milli Takımı formasını 8 kez giyen 24 yaşındaki oyuncu kariyerinde Middlesbrough ve Cardiff takımlarında forma giymiş ve 2006 yılında 4.450 Milyon Euro'ya Birmingham'ın yolunu tutmuştu.


CROUCH DA STOKE CITYDE

Transfer döneminin son gününde hareketli saatler geçiren Stoke City, Jerome'nin ardından bir golcüyü daha renklerine bağladı.

Stoke City'nin resim internet sitesinden yapılan açıklamada Peter Crouch'un 10 milyon paund karşılığında transfer edildiği belirtildi. 30 yaşındaki 2.01 metre boyundaki İngiliz golcü ile dört yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.

Stoke dün sabah saatlerinde Lukaku'yu da renklerine bağlamıştı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt