Stock Rusya Romu I9500XXUBMF3

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Stock Rusya Romu I9500XXUBMF3
Az önce yükledim test ediyorum hızlı indirme linki ve yükleme isteyen arkadaşlar yükleyebilir değişiklikler nedir artıları eksileri nelerdir konuda paylaşırım

ODİN V3.04

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve ANIL

kenan.02

Üye
bu romu kullandıktan sonra mı wanam a geçtin ?

kenan.02

Üye
o zaman bekleyelim ya. bunu paylaştıgın zaman balıklama atladım yükledim bende bunu hemen :D bi sıkıntı yok şuan ama gene değiştiresim var. bi farklılık göremedim çünkü. neyse sen paylaşana kadar bekleyecem :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o zaman bekleyelim ya. bunu paylaştıgın zaman balıklama atladım yükledim bende bunu hemen :D bi sıkıntı yok şuan ama gene değiştiresim var. bi farklılık göremedim çünkü. neyse sen paylaşana kadar bekleyecem :)

Rica ederim GalaxyS4 konuları diye bir index yapıcam yakında konular çok dağınık değil aslında arama yapınca gayet güzel bulunur :).İlk çıkan romlardandı şimdi baya bir güncelleme yayınland geliştiriciler hafta sonuna kadar güzel romlar çıkartırlar ancak şu an bile takip ettiğim favorilerim arasında Omega ve Wanam romlar var gayet stabiller :oke:

kenan.02

Üye
valla ben bilmem nextman bilir :) sabırsızlıkla bekliyoruz. bu arada isim ne abi ?

• Beğen

kenan.02

Üye
Türkçe isimler daha güzel bence ama sen bilirsin :) nextman abi :)

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
Sağol abi :) indireyim dedim 9kb/s ile 48 saat dedi :)

• Beğen

sirkabus

Üye
Romun ne oldugunu biri anlatabilir mi :)

kenan.02

Üye
Wanamlite UBUBMF3 v1.5 yükledim. Ama kafama takılan birsey var. Daha öncesinde de bu stock Rusya romu yuklemistim.. simdi telefon bilgilerine baktigimda hem I9500XXUBMF3 yaziyor hemde wanamlite ububmf3 görünüyor. Yanlislik var mi yoksa hersey yolunda mi

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Wanamlite UBUBMF3 v1.5 yükledim. Ama kafama takılan birsey var. Daha öncesinde de bu stock Rusya romu yuklemistim.. simdi telefon bilgilerine baktigimda hem I9500XXUBMF3 yaziyor hemde wanamlite ububmf3 görünüyor. Yanlislik var mi yoksa hersey yolunda mi

Bende bu şekilde geçiş yaptım yanlız wanamda bazı sıkıntılar giderilene kadar Omega'ya geçtim sizdeki sorun değil ikisi aynı tabanı kullanıyor ama yükleme yaparken factory format atmayı yapın derim recovery temiz kurulum herzaman iyidir.

Çünkü daha script clean dosyaları daha yapılmadı çok rom yükleme esnasında telefonda biriken dosyalar oluyor.:oke:

kenan.02

Üye
Anlaşıldı efenim Teşekkürler :)

• Beğen