Galaxy S3 i9300 Stock rom'a custom rom uygulaması yüklenir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

korays3

Üye
    Konu Sahibi
Stock rom'a custom rom uygulaması yüklenir mi?
Cihazım rootlu ve stock rom yüklü. Cm tabanlı romlardaki browser'ı çok beğeniyorum; ancak şarjın az gitmesi beni stock roma yöneltti. Kısacası bu browserı cihazıma yükleyebilir miyim? (cm12'yi indirdim ve zip dosyası içindeki apk'yı buldum ama paket çözümlemede sorun var gibi bir hata verdi,çözümü var mı?)

asgz

asgz

Üye
Buradaki tek durum tarayıcının hangi android sürümlerini desteklediği. Eğer sizin telefonun android sürümü destekleniyorsa kurar kullanırsınız. Cm uygulamaları diye bir uygulama var kurulumdan sonra bazı cm uygulamalarını indirip kuruyor ismi CMAI.apk . Zip içerisinden aramanıza gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: korays3 ve Trojan89

korays3

Üye
    Konu Sahibi
Buradaki tek durum tarayıcının hangi android sürümlerini desteklediği. Eğer sizin telefonun android sürümü destekleniyorsa kurar kullanırsınız. Cm uygulamaları diye bir uygulama var kurulumdan sonra bazı cm uygulamalarını indirip kuruyor ismi CMAI.apk . Zip içerisinden aramanıza gerek yok.
peki ben bunu yüklediğimde bulmuş olduğu apk'lar benim romuma uygun olan mı olacak. Yani hiç tereddütsüz yükleyim o zaman? Bir kararsızlık ya da sorun oluşturmaz sanırım.

tayren

tayren

Üye
Yüklemek istediğin uygulama sürümü cihazındaki android sürümünden yüksek ise yüklenemez eğer sürüm sorunu yoksa uygulamayı root explorer ile system-app klasörüne atıp r-rw... ayarını yapıp cihazı yeniden başlatarak uygulamayı kullanabilirsin.

korays3

Üye
    Konu Sahibi
r-rw ayari nedir? Bu arada cmai araciligiyla gallery yukledim. Ama camera yada browser yktu. Baska bi yol varmi

korays3

Üye
    Konu Sahibi
Peki tesekkurler

bedrama

Üye
Cm deki mesajlasma yi yuklemek istiyorum bende apk felan varmidir

Üst Alt