Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Stock rom
Sponsorlu Bağlantılar
ahmet06201
Üye
Konu Sahibi
Stock rom
Stock romda sarj uzatmak icin neler yapilabilir ?
Kytos
Üye
Battery saver pro adlı bi program var. Ya da benzer tasarruf programları. Ben kullandım, yararı oldu ama tasarrufu telefonun işlem hızını düşürerek yapıyo galiba, çünkü programı kullanırken telefonum yavaş çalışıyodu
Artles
Üye
Forumda şarjı uzatmak ile ilgili birçok konu var. Programa gerek yok aslında sana bağlı gereksiz gördüğün şeyleri kapat.
En basitinden GPS. Ekran ışığı, kullanmadığında wi-fi vs..
Battery saver pro adlı bi program var. Ya da benzer tasarruf programları. Ben kullandım, yararı oldu ama tasarrufu telefonun işlem hızını düşürerek yapıyo galiba, çünkü programı kullanırken telefonum yavaş çalışıyodu
Ben onların faydalı olacağını düşünmüyorum... Dediğin gibi perofrmansı kötü etkiler...
Ekran kısıklığı orta seviyelerde kullan bu kadar. Hareketli duvar kağıdı kullanma. Bitti Bu telefonların sorunu bu günde bir şarja takacaksın. Şarj olayını kafaya takmayın, telefonu şarja takın