Galaxy S4 i9500 Stock rom yukleme yardim ?

Konu Sahibi
Stock rom yukleme yardim ?
Merhaba

Yeni s4 aldim turkiye icin lolipop hala cikmadi bu yuzden stock lolipop yuklemeye karar verdim birkac sorularim olucak yanitlarsaniz sevinirim.

1- Sammobile deki 9500 surumleri resmi samsung romlari mi?
2- Herkes rusya indiriyo ama sammobile de iki tane rusya 5.0.1 var ama biri 01.04.2015 biri 01.03.2015 yaziyo hangisi indirilmeli?
3- Cihazi root yapmicam sadece resmi lolipop yukleyerek cihazimin knox sayaci artar mi ve cihaz garantisi gider mi?
4- lp yukleyince telefonda kalici hasar olusur mu pisman olur muyum ?
Imeim silinir mi bimeksten aldim telefonu?
5- bazi yerlerde lolipopdan turkiye 4.2.2. Ye donunce imei sorunu oluyomus imei null hatasi diyolar var mi boyle bisey ?

Cihaz yeni bu kadar soru bu yuzden arkadaslar tecrube etmis arkadaslardan yardim bekliyorum.tesekkurler.

1. Resmi surum
2. Son tarihli olani yukleyebilirsin.
3. Knox artmaz.
4. Bilgim yok.
5. İmei cakma degilse sorun olmaz heralde.

Bence lollipop yukleme sarj ve performansta sıkıntilar ortaya cikiyor kitkat daha iyi (sadece tavsiye)

Konu Sahibi
Baska yorum yapabilecek olan var mi?
S4 e rusya lollipop yuklesem turkiye icin lollipop ciktiginda onu rusyanin uzerine yukleyebilir miyim sorunsuzca simdiki gibi ?

Konu Sahibi
Imei konusunda korkum var ciddi bir konu cunku. E devlete imei mi yazdim cihaz bilgilerim cikti. Orijinal yani. Rusya yukleyince sorun yasar miyim rahatsiz edici?
Aynen yukleyemedim bi turlu. Rusyayi yuklicem arkasindan bi iki gun snda tr icin guncelleme gelicek sinir olucam diye kararsiz kaldim ss

Aynen yukleyemedim bi turlu. Rusyayi yuklicem arkasindan bi iki gun snda tr icin guncelleme gelicek sinir olucam diye kararsiz kaldim ss

Bence hiç yükleme hiçbir artısı yok ve pişman olabilirsin.
Arkadaşımın cihazına kurdum ve cihazını neredeyse kullanmıyor ama sarj dayanmıyor bu romdan sonra ayrıca ana ekran ve menu geçişlerinde kasmalar var ve Aşırı ram yıyor.

Konu Sahibi

Hadı ya o zaman turkıyeye guncelleme gelmemesınde bı hayır var dıcez. sağol kardeş yardımcı oldun guncellemeyı beklıcem.

Tepkiler: Bahadir_fb