Galaxy S4 i9500 Stock 4.4.2 İçin Kernel Önerisi

Konu Sahibi
Stock 4.4.2 İçin Kernel Önerisi
Arkadaşlar cihaz çok isiniyor pil tüketimi aşırı yüksek ve minecraft story mode ve chrome gibi ağır uygulamalarda donmalar kasmalar vs var bunları giderebilecek bir kernel veya farklı bir önerisi olan var mi ? Şimdiden teşekkürler
UP UP UP

Rom değiştir. Xda da çeşitli bir sürü konu var yorumlara ve romlarin içeriğine bakarak seç en iyisini

Konu Sahibi
Rom değiştir. Xda da çeşitli bir sürü konu var yorumlara ve romlarin içeriğine bakarak seç en iyisini

ROM olarak memnunum ancak şarj olayı için bir kernel arıyorum ama internette ki kaynaklar çok kısıtlı karar veremedim bir turlu xda da 2 adet kernel bulabildim

Isındığı için cihaz hem pil tüketiyor hemde performanstan kisiyor. Başka rom denemelisin gerçekten.

Konu Sahibi
Isındığı için cihaz hem pil tüketiyor hemde performanstan kisiyor. Başka rom denemelisin gerçekten.

custom rom ların hepsini inceledim hocam hiçbirine içim sinmedi stock ROM dan memnunum ısınma sorunu da ağır oyunlardan kaynaklı oluyor batarya da düzensiz şarj vs den dolayı öldürdüm o yüzden bir nebzede olsa batarya odaklı bir kernel arıyorum ROM düşünmüyorum