stewe wozniak; sezgisel ve çok güzel

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
stewe wozniak; sezgisel ve çok güzel

Geçen haftalarda apple kurucu ortagı stewe wozniak ın da lumia900 için at&t magazalarında görüntülendigini bildirmiştik. O günden sonra bu konuda yeni bir gelişme yaşanmazken bir lumia900 alıp almadıgı da dogrulanmamıştı. Taki ki dün akşama kadar. Dan Patterson, Todd Moore ve Gina Smith e attıgı mail ortaya çıktı.
İşte stewe wozniak ın windows phone ve lumia900 yorumu:

windows phone ve lumia900 sezgisel ve güzel, android işletim sistemli telefonların işi artık daha zor.

Del Rey

Del Rey

Üye
Bu adam sanırım Nokia'da iş bulmak istiyor. :hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
jobs amca olsaydı ne yapardı acaba :hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Jobs da aynısını söylerdi eminim ama steve jobs biraz sert bi adamdı sivri eleştirip firmaları karalardı.. Adam iyi yorumlamış yakında apple binasına lumia900 le girerken görülürse şaşırmam :aha:

ultrayer6

ultrayer6

Üye
bu adam dünyanın en zengin şirketi olan apple'ın kurucu ortağıyken neden nokia'da iş bulmak istesin ki? tüm bunları nokia'da iş bulmak için yaptığını söyleyen arkadaşa söylüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
bu adam dünyanın en zengin şirketi olan apple'ın kurucu ortağıyken neden nokia'da iş bulmak istesin ki? tüm bunları nokia'da iş bulmak için yaptığını söyleyen arkadaşa söylüyorum.

O da doğru.:DYalnızca çok hoşlanmış:ehe.Sarmaşık:kop:

Del Rey

Del Rey

Üye

Neden bunun bir espri olduğunu anlamadın acaba?

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teknoloji dünyasının önde gelenlerinden ve Apple kuruc ortağı olan Steve Wozniak da Nokia Lumia 900 için“Sezgisel ve harika” ifadesini kullandı. Yaptığı konuşmadan birkaç söz işe kısaca şöyle:
“Windows Phone’un sadece görünümü ve güzelliği bile Android‘in kesinlikle üstünde”
“….Şok oldum, Bu telefondan daha güzelini henüz diğer platformlardagörmedim.”
Sezgisel ve Harika
“Bu telefon bana “Aman tanrım, bu bir araç değil, bir arkadaş” dememe neden oldu. (animasyonlar ve grafiklerden bahsediyor)
“Ben bu deneyimi gerçekten çok sevdim ve Windows Phone’u her yere taşıyacağım”
Wozniak Aynı zamanda, uygulamaların Android yada iPhone‘dakilerden nasıl daha güzel olduğunu dile getirdi.
Steve Wozniak, Windows Phone’un ve Nokia Lumia 900′ün ne kadar güzel olduğunu, işletim sisteminin içinde yer alan uyarıların ve slideların ne kadar güzel çalıştığını herhangi bir kesintiye şu ana kadar uğramadığını da anlattı.
iPhone’un hala favori telefonu olduğunu da dile getiren Wozniak, Windows Phone’un önünün açık olduğunu ve önemli uygulamaların işletim sistemi animasyonları ile desteklenerek ön plana çıkarılması gerektiğini dile getirdi.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
iphone zaten herkesin favorisi uzaklaştıran genelde fiyat oluyor.. Wozniak bile böyle düşünüyorsa gerçekten başarılı demektir.

franzliszt

franzliszt

Üye
appleın en ciddi rakibini ( androidi ) diğer rakibini överek ( nokia ) androidin kollarını koparma çabası bunların tümü yine apple a yarar ben söylim hepsi ayak bunların bu adam apple başında bunu boş yere söylemez çünkü daima androide gıcık kaptılar ios çakması olduğunu ifade ettiler şimdi nokianın buna benzemeyen (ios a ) bir platformda olduğunu görünce sevinmişlerdir.

• Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Yav arkadaş bi kere de deki şu adam böyle diyosa vardır bi sebebi de yiğidi öldür hakkını ver. Apple ceosu gibi konuşuyorsun diyicem ama o bile senden objektif.

franzliszt

franzliszt

Üye
Yav arkadaş bi kere de deki şu adam böyle diyosa vardır bi sebebi de yiğidi öldür hakkını ver. Apple ceosu gibi konuşuyorsun diyicem ama o bile senden objektif.
senimi kırıcam adam beğenmişde demiş al verdim hakkını :) bende objektifim iyice bakarsan görürsün .

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Yalnız konunun resmi çok güzel :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt