Steve Jobs'dan, Android'e Taş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Steve Jobs'dan, Android'e Taş
Apple'ın asabi patronu Steve Jobs'ı hastalık da durduramıyor. Jobs, şimdi de e-posta yöntemiyle, rakipleri ve müşterileriyle iletişim kuruyor. Peki Steve Jobs, Android'e nasıl laf attı?

Birkaç ay önce Steve Jobs'un kanser sorunu yeniden ortaya çıkmış ve dünyaca ünlü patron, 15 kilodan fazla vererek adeta erimişti. Bazı Amerikalı sağlık otoriteleri, Jobs'un 5-6 hafta ömrünün kaldığını iddia etmiş ve her an ölebileceğini vurgulamışlardı. Lakin işler pek öyle görünmüyor ve Steve Jobs'un keyfi yerinde.
Siz Android'e Bakın
BBCNews'in haberine göre Bir iPhone müşterisi, Steve Jobs'a "Apple iPhone'un içerisinde, niye yerimizi anbean şirkete bildiren kodlar mevcut? Amacınız ne? Ben iPhone'u atıp, Android'e geçmeden yanıt yazacağınızı umuyorum. En azından onlar bizi takip etmiyor." ifadelerini içeren bir e-posta attı.
Steve Jobs'un yanıtı ise her zamanki gibi sert oldu: "Biz sizi niye takip edelim. Bunlar yalan. Takipçi görmek istiyorsanız, Google Android'e bakın."
Bu yanıt, akıllı telefon pazarında kıyasıya rekabet içerisinde olan Google ve Apple ikilisinin arasını daha da açacağa benzer.
 


Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
çocuk olmuşlar :ehe
 
dufy85

dufy85

Üye
haydaa rahat durun len işinize bakın :D
 
emreilhans

emreilhans

Üye
hah habere bak saçma bişey içerik olarakda saçma geldi bana :s kaynak nere ?
 
dufy85

dufy85

Üye
evet kaynak neresi ?

bunları bir odaya koymak lazım kim kimi hallederse o telefonu alcaz :D:D:D:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt