Steve Jobs Öldü...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mau5Trap

Mau5Trap

Üye
    Konu Sahibi
Steve Jobs Öldü...
SAN FRANCISCO (A.A)Teknoloji dünyasının en bilinen isimlerinden Apple'ın eski patronu Steve Jobs öldü.
Apple'dan yapılan açıklamada, sağlık sorunları nedeniyle bir süre önce Apple'ın Üst Yöneticiliği görevinden istifa eden Jobs'un hayatını kaybettiği bildirildi.
R.İ.P

• Beğen
Tepkiler: Buraxlive

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
hadi beeee :(
off ya gerçekten gerçekten çok üzüldüm çok büyük bir kayıp haber bende şok etkisi yarattı hani üç ayı vardı

__xXx__

__xXx__

Üye
hocam şaşırmadım değil ama üzülmedim sonuçta ülkemize hizmet veren birisi değildi

Buraxlive

Buraxlive

Üye
hocam şaşırmadım değil ama üzülmedim sonuçta ülkemize hizmet veren birisi değildi

Fakat milyonlarca insana hizmet veren birisiydi. Bunu katı bir şekilde dile getirmemek gerekir sanırım.:hmmm

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
haberi yalan sanmıştım

Burak

Üye
tv de sabah son dakika diye gösteriyorlardı

__xXx__

__xXx__

Üye
Fakat milyonlarca insana hizmet veren birisiydi. Bunu katı bir şekilde dile getirmemek gerekir sanırım.:hmmm
benim ülkemin çıkarına dokunmuyorsa umursamam sonuçta yaptığı iş teknolojik açıdan benim ülkeme birşeyler kazandırmıyor

Lenneth

Üye
benim ülkemin çıkarına dokunmuyorsa umursamam sonuçta yaptığı iş teknolojik açıdan benim ülkeme birşeyler kazandırmıyor

Bizim ülkemize özel bir şey kazandırmadı belki ama Dünya'ya çok şey kazandırdı. Şu an kullandığımız, markası ne olursa olsun, dokunmatik akıllı telefonların babası Steve Jobs'tır... Bilgisayar yerine cebimizden çok rahat bir şekilde işlerimizi halledebiliyorsak bunu Steve Jobs'a borçluyuz.

• Beğen
Tepkiler: ebuş... ve EroL
Del Rey

Del Rey

Üye

Bencil olduğun her yerinden anlaşılıyor. Atatürk öldüğünde diğer ülkeler (onları bitirdiği halde bile olsa) taziyelerini, üzüntülerini ve ne kadar büyük bir adam olduğunu söylemişlerdi. Senin yaptığın ne peki?

Steve Jobs, sanatçı ruhlu büyük bir dahiydi; ticari zekasını Dünya'da başka hiçbirinde görmedim. Apple batmak üzereyken onu Dünya'nın En Değerli Markası haline getiren de Steve Jobs'tır. Biraz garip olacak ama Allah rahmet eylesin (veya onlara göre R.I.P.)

• Beğen
Tepkiler: ebuş... ve Revengeful
Uruloki

Uruloki

Üye
üzüldüm açıkcası çok şey kattı teknoloji dünyasına ve kurduğu şirketi garajdan imparatorluğa taşıdı

• Beğen
Tepkiler: ebuş...
Mert

Mert

Üye
Üzüldüm.

Mau5Trap

Mau5Trap

Üye
    Konu Sahibi

Bunu izleyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt