Steve Ballmer: "Onlar daha çok küçük!"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
Steve Ballmer: "Onlar daha çok küçük!"
Microsoft'un patronu, 100 milyon kullanıcısı olan bu dev hizmetle adeta dalga geçti...

Microsoft'un zaman zaman şirketine bakmadan rahatça etrafındakileri eleştiren renkli CEO'su Steve Ballmer'ın ağzından yeni inciler döküldü. Dropbox'u "küçük bir girişim" olarak adlandıran Ballmer,SkyDrive'ın çok daha büyük olduğunu iddia etti.
Microsoft CEO'su yaptığı 29 Ocak'ta yapılan bir Röportajda Office ve Skydrive'ın Dropbox'tan çok daha büyük olduğunu söyledi. Dropbox'un 100 milyonluk kullanıcı sayısı için "100 milyon bence oldukça küçük bir rakam" diyen Ballmer, "çok daha fazla Office kullanıcımız var" diyerek Office'i övdü.
Dropbox'u aşağılamadığını da vurgulayan Ballmer, sözlerine şunları ekledi: "(Dropbox) küçük, yeni bir girişim ve bu harika."
Microsoft'un rakamlarına göre SkyDrive, geçen sene Ekim ayında Dropbox'un yarısı kadar kullanıcıya sahipti. Dolayısıyla Dropbox'un sahip olduğu kullanıcı miktarı pek de az olmasa gerek. Son günlerini yaşayan Windows Live'ın Ballmer için ne kadar büyük bir "girişim" olduğu ise merak konusu.

Yorumum : Windows neyin kafasını yaşıyor haberdede yazdığı gibi daha skydrivedan 2 kat daha fazla kullanıcısı olan dropbox ile dalga geçiyor bu adamın açıklamaları çok saçma adam resmen kuduz köpek gibi ne görse saldırıyor. Biri şu adamı durdursun artık !!

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
İyice gitti :D Ballmer epic fail:D

• Beğen
Tepkiler: enterneoll
alenkolik

alenkolik

Üye
Bu adam ne kullanıyor????

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Adama bi yardımcı alsınlar o kağıda yazıp versin söyleyeceği şeyleri

• Beğen
Tepkiler: enterneoll
pRime.

pRime.

Üye
kullanmayı çok sevdiğim ve beni çok güldüren bir ballmer suratı (ben ballmer trollface diyorum) :

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Superfan

Superfan

Üye

:ehe

- - - Eklendi - - -

kullanmayı çok sevdiğim ve beni çok güldüren bir ballmer suratı (ben ballmer trollface diyorum) :

Büyük sanş.Aynı resmi mesajıma ekledim ama gözükmedi neyse.

Placebo-

Placebo-

Üye
Tamam, Windows Phone'u çok seviyorum aynı şekilde de Microsoft'u ancak bu adam biraz fala geliyor bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...