Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
Steve Ballmer: Apple'ın iPad'ını Yorumladı!
Dünyanın en büyük yazılım şirketi Microsoft'un CEO'su konumundaki Steve Ballmer, Apple'ın iPad hakkındaki modeli ile ilgili düşüncelerini kamuoyuna bildirdi. iPad'a sağlam bir rakip oluşturmadıkları için sık sık eleştirdiklerini dile getiren Steve Ballmer, üçüncü taraf şirketlerle Windows 7 işletim sistemli internet tabletleri üzerinde çalışıldığını ve ürünlerin hazırlandığı an itibariyle seri üretimine geçilip satışa sunulacağını dile getirdi.
Steve Ballmer yaptığı açıklama ile birlikte; '' Apple bile arzuladığı rakamın üstünde bir satış gerçekleştirdiğinin aslında farkında. Çünkü Apple bu cihazın, bu kadar kısa süreç içerisinde böyle bir iyi satış rakamını egale edeceğini bence düşünmüyordu. Aslında bende Apple'ın iPad'ının bu konuma gelebileceğini ve bir çılgınlık olarak adlandırılabileceğini pek düşünmemiştim. ''
Steve Ballmer yaptığı açıklama ile birlikte; '' Apple bile arzuladığı rakamın üstünde bir satış gerçekleştirdiğinin aslında farkında. Çünkü Apple bu cihazın, bu kadar kısa süreç içerisinde böyle bir iyi satış rakamını egale edeceğini bence düşünmüyordu. Aslında bende Apple'ın iPad'ının bu konuma gelebileceğini ve bir çılgınlık olarak adlandırılabileceğini pek düşünmemiştim. ''