Kart Startup Grave - Solitaire Stilinde Tek Kişilik Kart Oyunu

Sponsorlu Bağlantılar

ceragames

ceragames

Üye
    Konu Sahibi
Startup Grave - Solitaire Stilinde Tek Kişilik Kart Oyunu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yeraltından dünyaya açılan bir geçit bulmak isteyen Maya ve arkadaşları bu amaç uğruna bir şirket kurar, yeraltının canavarları ise bundan hiç memnun değillerdir.

Startup Grave sıra tabanlı savaş sistemi barındıran solitaire stilinde bir kart oyunudur. Oyun boyunca Maya ve arkadaşlarına peşlerindeki canavarlardan kurtulmak için yardımcı olmaya çalışıyoruz.

48 kart boyunca canımızın bitmesini engellerken, canavarların çıkardığı sorun miktarınının da kontrolden çıkmaması için çözüm bulmalısın. İster bütün hasarı göğüsleyebilir istersen de bir canavar karta meydan okuyarak arenada onunla kapışabilirsin. Kazandığın puanlarla, ileride senin arenaya daha güçlü girmeni sağlayacak kartların kilidini açabilirsin.

Rasgele karıştırılmış desteler ile her tur için 4-5 dakikalık oyun süresi sunan Startup Grave her yerde rahatlıkla oynayabileceğin şekilde tasarlanmıştır. Kazanmak için akılcı stratejiler geliştirmen gerektiren oyun mekaniği, harika bir müzik ve birbirinden ikonik karakter çizimleri ile daha da zenginleştirilmiş bir oyun deneyimi sunar.

İlk kez kart oyunu oynayacakları da, yetenekli kart oyuncularını da rekabetçi oyun tarzı ile kendisine bağlayacak Startup Grave dünyasına hemen adım at!
Appstore:
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Buğra

Buğra

Admin
Paylaşım için :tşk: elinize sağlık oyunu geliştiren sizsiniz sanırım ?
 
  • Beğen
Tepkiler: ceragames


Üst Alt