Star Wi-Fi Video sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
Star Wi-Fi Video sorunu
Arkadaşlar elimde N95 ile çektiğim bikaç video var.Bunu star'a attım desteklenmeyen ortam gibi bişeyler dedi.Sonra mp4 converter ile çözünürlükleriyle falan oynadım yine aynı şey.En düşük kalite ve ses yaptım yine aynı.Daha sonra aynı firmanın 3gp converterini aldım.Onunla çevirmeye başladım.Yine aynı.3gp'nin bile en düşük özelliklerini ayarladım hep desteklenmeyen ortam diyor.Ne yapmam gerekiyor ? Benim için çok önemli videolar bunlar.Mutlaka çalıştırmam lazım arkadaşlar.Şimdiden hepinize teşekkür ederim.İyi günler.Cevabınızı bekliyorum sabırsızlıkla.

• Beğen
Tepkiler: error94

error94

Üye
arakdaşım 2012 filmini indirdim mp4 dü telefona attım fakat boyuttan dolayı desteklenmeyen ortam biçimi dedi bende format factory adlı programı indirdim ve filmin boyutunu samsung mpeg4 240x320 yaptım çevirdi 5 dk de ve oldu sende aynı şekilde 3gp yi mp4 e çevirebilrsin.kolay gelsin burdan indir.

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
arakdaşım 2012 filmini indirdim mp4 dü telefona attım fakat boyuttan dolayı desteklenmeyen ortam biçimi dedi bende format factory adlı programı indirdim ve filmin boyutunu samsung mpeg4 240x320 yaptım çevirdi 5 dk de ve oldu sende aynı şekilde 3gp yi mp4 e çevirebilrsin.kolay gelsin burdan indir.
Teşekkür ederim deneyeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt