Star Walk - 5 stars astronomy guide 5.0 " GÖK YÜZÜ HAKKINDAKİ HERŞEY BURADA"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kumuk

kumuk

Üye
    Konu Sahibi
Star Walk - 5 stars astronomy guide 5.0 " GÖK YÜZÜ HAKKINDAKİ HERŞEY BURADA"
Star Walk - 5 stars astronomy guide 5.0 iPhone and iPod Touch








Star gökyüzü hakkında merak tüm cevap verebilir kişisel planetaryum olduğunu Walk! Star stargazing, amatör ya da profesyonel olarak ilgilenen herkes için güzel ve kolay daha önce hiç bu kadar 9000'den fazla yıldızlar, gezegenler, takım yıldızları ve Messier nesneleri keşfetmek yapar yürüyün!

gerçek zamanlı olarak önünüzde gökyüzünü görmek Star Spotter işlevini kullanın. için gökyüzüne doğru Tilt iPhone yerini ve yönünü telefonunuzun belirleyecek DIGITAL PUSULA etkinleştirin. Ekranda görüntü size doğru telefonunuza işaret ediyor gökyüzünün alana tekabül edecek ve bu hareketleri takip edecek. Bu fonksiyon iPhone 3GS / 4 cihazlar yalnızca geçerli olduğunu unutmayın.

DİKKAT: Wifi yoksa iPod Touch kullanıcıları yerlerde kullanımı manuel seçim için lütfen. Bu veya başka bir şey, [email protected] bize twitter.com bizi izleyin / starwalk veya facebook grup sayfası lütfen ilgili kaygıları ya da geribildiriminiz varsa.

Star bunları nasıl kullanacağınızı özellikleri ve Walk:

DİJİTAL PUSULA Eğer bir iPhone 3GS / 4, sizin ve ekranda görünür gökyüzünde gördüğümüz gökyüzüne doğru hareketleri aşağıdaki başlayacak canlı bir temsil aktif olacak telefonunuz ve''Star Spotter''fonksiyonunu eğim varsa , yukarı, sol ve aşağı. iPod Touch içinde hiçbir dijital pusula olduğu gibi bu işlev iPod Touch kullanıcıları için geçerli değildir.

ZAMAN MAKİNESİ: saat simgesine dokunun ve zaman kaydırma gökyüzü bu gece izlemek ya da bundan iki yıl Diyelim ilerleyin. zamanında Seyahat ve Güneş tutulmaları ve meteor yağmurları gibi astronomik olayların bir parçası olmak, senin doğum gününde gece gökyüzü gözlemi.

SKY CANLI Pencere: ayın evreleri, yükseklik görmek için ay şeklindeki düğmeye dokunarak ve veri yükselen yeni pencere açmak Güneş, Venüs, Merkür, Jüpiter ve Satürn.

GÜNÜN RESİM: Bas bildirim Star görünecek yeni bir resim orada söylemek simgesi yürüyün. sağ köşesinde menü düğmesine dokunun, parlayan düğmesini seçin ve resimlerden oluşan bir liste "Günün Fotoğrafları" önünüzde açılacak. öğrenmek için resimler hakkında daha sağ üst köşesinde-i simgesine dokunun.

Yer İmleri:, güzel bir gece gökyüzü gözlemleri bir hatırlatma kaydetmek iPhone üzerinde yer imi ve e-posta yoluyla arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.

Otomatik ve 3D dünya üzerindeki yerleri manuel seçim: TOPRAK dan VIEW.

MOON AŞAMALARI: SKY CANLI penceresini seçin ve birkaç gün için ayın evreleri görüyoruz. üst değiştirme tarihleri geçmiş veya gelecek ayın evreleri görebilirsiniz. Veya Ay'ın görüntü yakınlaştırma ve zaman kaydırma ilerleyin.

Wikipedia LİNKLER: Seçim gökcismi ve musluk - i - simge büyüteci etkinleştirmek ve bu konuda temel bilgileri okuyun. bilmek için daha açılacaktır masa ve Wikipedia sayfanın altındaki Wiki simgesine dokunun.

AYARLAR: Eğer gece modu, yıldız (bir kaydırıcı ile değiştirmek yıldız büyüklük) birini seçin parlaklık ekran değiştirebilirsiniz gibi kullanıcı tercihlerini değiştirebilir ayarları ile sesleri koymak veya kapatmak için, takımyıldızları görüntüleri açıp kapatabilirsiniz.

YARDIM: yardım sekmesini zaman makinesi ve yer seçimi nasıl kullanılacağı hakkında bazı temel dersleri de vardır. SSS bölümü onlara bizim kullanıcı ve cevaplara göre bazı genel sorular yer almaktadır. Herhangi bir şüphe için, öneri ve endişelerini destek e-posta, Twitter veya Facebook fan sayfası aracılığıyla bize ulaşın.
====
''Bu benim rastladığım en iyi stargazing iPhone uygulaması''Matt Sawyers, iPhone Blog -. 2.009

''Star muhtemelen astronomi kılavuzları iPhone ve iPod touch için kullanılabilir güzel bir yürüyün.''TUAW -2009
Ne Sürüm 5.0 yenilikler
• UYDULAR - tam ISS şu anda nerede olduğunu bulmak! (150 uydular üzerinden daha fazla)
Yeni iPod Touch için • Artırılmış Gerçeklik - Yani bir dijital yeni nesil iPod Touch pusula yok, ama şimdi Star zaten gerçeklik artar Walk tadını çıkarabilirsiniz! (Nasıl yapılır talimatları Yardımı'na bakın)
iPhone için • Üstün HASSAS: Star kamera elde görünümü ile gök Walk eşleme tarafından pusula kalibre.
• TELRAD: gelişmiş özellik Yakın yıldızlar arasında açısal mesafeyi ölçmek için. Olabilir Ayarlar menüsünden kapalı / açık olması.
• New General Catalogue gelen en ilginç nesneler (bu DAHA derin uzay cisimleri, galaksiler ve bulutsular demektir!) Öğesini
• Yeni takımyıldızları 'resimleri.
• Paylaş Facebook'ta imleri!
sabit Twitter hata üzerinden Günün Fotoğrafları Paylaşımı •.






--------------- Ekleme ---------------

[sıze=3]boyutu 113.3 mb tır.güle güle kullanın..[/sıze]
 
cptalperen

cptalperen

Üye
teşekkürler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt