Star ve 1gün Giden Şarjı Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Star ve 1gün Giden Şarjı Hakkında
Slm Herkese
Samsung Star s5233a var
ilk Geldiginde 12-15saat kapalı halde şarj oldu.
Sonraki Dolumlarda Kapalı Halde Dolum tamamlanınca fisten cekildi.
Suan 2 program yukle Nmibuzz snaptu isminde
Nimbuzz;Feysbuk msn google yahoo ya baglanior sohbet icin ama 15 dakikayi gecmiyor ara sira bakiyorum surekli degil
Snaptu; Feysbuk ve twitter gmail mesaj okumak yazmak için oda 10-15dakikadan fazla kullanmiyorum

Ekran aydınlığı 1 de Konusmam Video izlemem Müzik Dinlemem sarj 1-1.5 gün gidiyor nomrmalmi anormalmi?
Telefonu servise götürmek istemiyorum acab çözümü varmı?

neoorog

neoorog

Üye
Ben film izliyorum, müzik dinliyorum, oyun oynuyorum buna rağmen 3 gün gidiyor.

yusfcuk

yusfcuk

Üye
birşeyleri açık unutma mesela bluetooth u felan kapattığından emin ol . Bendede ilk gün şarj 1 günde bitti diyom niye bitti diye sonra bi baktım wifi açık kalmış :D

dsoto

Üye
merhaba arkadaşlar bende samsung m 3510 beat var şarzı ikigün gitmiyordu.şimdi 4-5 gün gidiyor. bir deneyin.menü ,ayarlar,şebeke ayarları,şebeke modu,daha önce üç banttaydı gsm 900/1800 e aldım şarz süresine iki gün eklendi.

--------------- Ekleme ---------------

tabii ki bunu ben bulmadım bir yerde gömüştüm

--------------- Ekleme ---------------

tabii ki bunu ben bulmadım bir yerde gömüştüm

goka90

goka90

Üye
arkadasım parlaklıgı kıs oda fark ettiriyoo

firelord**

Üye
ibo,ben bu telefonla tatile gittim,10 gün boyunc oynayıp durdum tatilden döndüğümde hala şarjı vardı.

asilist

Üye
bu konu bence tamamen yalan olur mu ole sey..! samsng star wıfı kullanıorm tam 10 gun oldu..hatta su mesajı yazarken yenı otmeye basladı..!! kesınlıkle ınandırıcı bı baslık deıl..ve aldıgım gunden bellı sureklı dosya alıp gonderıorm blutoot nerdeyse gunde en asagı 2 saat acık kalıyo :S

wranglerj

wranglerj

Üye
Arkadaşlar sizin bu 1günde biten şarj laflarınızdan gerçekden sıkıldım 5233 de kullandım 5603 de ilk aldıgımda şarjını bitir gece yatarken şarja koy sabah al dediler suan ikisindede hep konusuyorum hep wifi ile internetteyim ne 2 gündür şarjım bitti nede telefon takıldı suan da şarjı 2 çubuk gösteriyor 2-3gündür şarja koymadım

bu arada wifi ni asla açık unutma wifi li telefon kullanıyorsan.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt