snnoslm
Üye
Star S5233A'nın içine sıçtım resmen...
arkadaşlar bu telefonu 2 sene 2 ay önce eşime ilk çıktığında almıştık bilirsiniz tek sayfalı menü olanından dı 2 sene boyunca telefon hiç arıza çıkarmadığı için garantiden servise filan göndermedik ama geçenlerde hanım o 2 sayfalı menüden yapmamı istedi bende tabi azcık bilgisayar biliyorum ya hemen atladım ben hallederim ya diye hemen açtım forumu başladım okumaya ulan kolaymışta he yarım saatte dosyaları indirdim hemen firmare attım telefonu açtım her şey iyi güzel ama bi tane eksikliği olmadığı zaman anlaşılan bi özellik kendiliğinden kayboldu neler denedim olmadı yapamadım.
şimdi eksikliği anlatıyorum hanım her sabah işe gitmeden telefonun alarmıyla uyanır saate ekranda ki telefon kapatma tuşu ya da geri tuşuna basarak saate bakar sonra tuş kilidini açar saati 5 dakika ileriye kurar ve tekrar uyurdu. işte kaybolan özellik tuş kilidi modundayken telefon sadece yandaki tuş ile açılıyor öndeki üç tuş hiç bir işe yaramıyor ekranı aydınlatsa yeter ama olmuyor beceremedim 30 tane firmware denedim olmadı telefonu telpaya götürdüm 20 tl karşılığı firware yüklenecek 1 haftadır dalga geçiyorlar benimle oldu olacak oldu olacak diye bende kızdım s**rım yapacağınız işe dedim aldım telefonu yaptırmadım ama hanım bekliyor şimdi ne halt edecem yardım bu öndeki tuşlara bastığım zaman ekranın ışığı yansın yeter
ALLAH rızası için yardım bu telefondan ve firmwareden anlayan arkadaşlar yardım lütfen
para karşılığında da yaptırabilirim mecidiyeköy civarında
Paylaş:
şimdi eksikliği anlatıyorum hanım her sabah işe gitmeden telefonun alarmıyla uyanır saate ekranda ki telefon kapatma tuşu ya da geri tuşuna basarak saate bakar sonra tuş kilidini açar saati 5 dakika ileriye kurar ve tekrar uyurdu. işte kaybolan özellik tuş kilidi modundayken telefon sadece yandaki tuş ile açılıyor öndeki üç tuş hiç bir işe yaramıyor ekranı aydınlatsa yeter ama olmuyor beceremedim 30 tane firmware denedim olmadı telefonu telpaya götürdüm 20 tl karşılığı firware yüklenecek 1 haftadır dalga geçiyorlar benimle oldu olacak oldu olacak diye bende kızdım s**rım yapacağınız işe dedim aldım telefonu yaptırmadım ama hanım bekliyor şimdi ne halt edecem yardım bu öndeki tuşlara bastığım zaman ekranın ışığı yansın yeter
ALLAH rızası için yardım bu telefondan ve firmwareden anlayan arkadaşlar yardım lütfen
para karşılığında da yaptırabilirim mecidiyeköy civarında
Paylaş:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

önemli değil