Star Kullananlar yardım etsin acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xxdatronxx

Üye
    Konu Sahibi
Star Kullananlar yardım etsin acil
selam arkadaslar yaklasık 2 yıldır samsung 5233 a kullanıyorum kemarası 3.2 dıye bılıyordum taaki 5233 w 5230 kamerasna bakıncaya kadar 5233w modelının kemarasını actım ayarlarında 3.2 gozukuyor ama benım tlfnm 3.0 gozukuyor we cok net degıl 5233 w kemarası cok net onda 3.2 gozukuyor ayarlarında servıse gonderdım 2 3 kez anakart degıstı ama hala aynı bı yardımcı olurmusunuz

blackkmokle

Üye
Kardeşim bende kamerasını sevmiyorum güya 3.2 nokia tuşlu expres müzik bile daha iyi çekiyor !

taka78

Üye
arkadaş 2yıl kullanınca ekran gitmiş normalde nokia kamerası daha güzel olmasına rağmen samsung ekran netliğinden kazanıyo o yüz ekran camını filen 50 tl ver değiştir istersen :ehe

.BlueTR

.BlueTR

Üye
benimde şöyle telin orjinal fw de 3.2 yazıyor, s5230wxeil fw sinde 3.0 yazıyor ama kalitede değişiklik yok.he bide bizim Türkiye versiyonu starların arkasında 3.2 Megapixels yazıyor diğer versiyonlarda ise 3.0 MegaPixels yazıyor.Buradan görebilirsiniz paintten hemen acele hazırladığım için kalite düştü ama yine okunuyor.

xxdatronxx

Üye
    Konu Sahibi
5233 w elıme aldım actım kamerasını cam gıbı ben bu tlfnu sıfır aldıgım zamanda aynısı ıdı kac kere servıse gnderdm ekran anakart degstı ama göruntu hala aynı bakalım servıse verdk beklyıoruz onlar ne dıcek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt