Star ınızdan memnun musunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berke1235

Üye
    Konu Sahibi
Star ınızdan memnun musunuz ?
Arkadaşlar bazıları beğenmemiş bende pazar günü aldım aslında çok güzel neyini beğenmediniz ?
Temaları aslında birazcık kötü.
Benim aldığım S5233A 350 TL ye aldım sizce uygunmu ?
ve siz iyi ve kötü yönlerini sayabilrmisiniz ?

osmanefe

Üye
tema yüklenme şansı yok öksüz bir telefon firma hiç bir şekilde destek sunmuyor aldığıma pişman oldum onun yerine üzerine 100 lira daha koysaydım 5800 alırdım en azında nokia üzrünlerinden desteği 3 5 sene çekmiyor herşeyinde sıkıntı var yaptığım ayarlar tutmuyor çok eksiği var normal bir kullanıcı için iyi resim müzik video konuşma azda int ama oyundu programdı hepsinde sıkıntı

bybilal

bybilal

Üye
350 ye uygun almışssın ben ilk çıktığında 390 almıştım pişman oldum açıkcası, görünüşüne aldanıp aldım çok hoşuma gitmişti o anda kara verdim , ama dokunmatik telefonlarda wifi olmassa hiç bi işe yaramaz. wifi şartt. biraz daha para koyup wifilisini alsaydın daha iyi olurdu senin için. dokunmatik yönünden en iyi telefon diyebilirm. keşke saymbion işletim sistemi olsaydı süper olurdu. kısıtlı programları destekliyo. Fotoğraf çekimi çok iyi vidyo çekimide idare eder pek iyi denmez ama ekran boyutunda güzel görüntü veriyor. Hızlı ve seri bi telfon. Kullandıkça alıştınmı çok kullanışlı bi telefon. Kolay kolay bişe olmicak cinsten bi kasası var sağlam telfon. Ama şu bi gerçekki üzerine 150 koyup 5800xm gibi mükemmel bi telefon alabilrdin.

SAINT1

SAINT1

Üye
5233w var bende gayet memnunum.Ufak tefek sorunlar haricinde çok çok iyi bir telefon bir tek samsung'un widget leri güncellememesi can sıkıcı.

Paranoya

Paranoya

Üye
aldım hiç beğenmedim :(

boşa para vermiş oldum aslında işletim sistemi doğru düzgün değil . Symbian olsaydı keşke .

catlakk75

Üye
star wifi kullanıyorum çok güzel bir telefon ;)

mustafaprlk

Üye
Bencede Samsung Tema. Yok Oyun .vs Kısıtlı (:

error94

Üye
bna kalırsa şık kolay süper tema ve işletim sistemi hariç :D ama onuda yaparlar zannedersem

enex_enes

enex_enes

Üye
Aslında ben bu forumdan çnce beğeniodum sonra beğenmemeye başladım.İşletim sistemleri firmware ler duyunca beğenmedim telefonu.bundan önce bi halt bilmiodum elimdekiyle yetiniodum :ehe

murat_murat33

Üye
Oncelikle sunu anladım ki samsungun stratejisi ne kadar ekmek o kadar köfte.

mesela 350 samsung star ise 100 daha ver wifi modeli al diyor. ama ondada symbian-flash yok. o zaman 100 daha ver işletim sistemli olsun diyor. yani nokianın yaptgı gbi ortalama bir fiyata iyi bir tel degil degisik alternatifler sunuyor.

ben memnunmuyum derseniz, ilk 1 ay evet derdm ama artk degilim. insanoglu iste hep daha fazlasnı istiyor.:)

enex_enes

enex_enes

Üye
Oncelikle sunu anladım ki samsungun stratejisi ne kadar ekmek o kadar köfte.

mesela 350 samsung star ise 100 daha ver wifi modeli al diyor. ama ondada symbian-flash yok. o zaman 100 daha ver işletim sistemli olsun diyor. yani nokianın yaptgı gbi ortalama bir fiyata iyi bir tel degil degisik alternatifler sunuyor.

ben memnunmuyum derseniz, ilk 1 ay evet derdm ama artk degilim. insanoglu iste hep daha fazlasnı istiyor.:)
:oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke:

gt500eleanor67

Üye
özür diliyerek karışıyorum ama almış olduğunuz cihaz sadece bir telefon her türlü özellik olsun istiyorsanız 10 inc bir minibook almanızı öneririm ben 2 aydır star wifi kullanıyorum on numara bi telefon öncesinde e71 kullanıyordum ama bu ondan daha iyi çıktı iyiki almışı.

noxi1903

noxi1903

Üye
bence mükemmel bir telefon daha ne olsunki 1-2 özellik dısında mükemmel fiyatına deyiyor bende 3 gün önce aldım wifili beyaz modelini 365 liraya aldım 2 yıl garantili fiyatlardada bir düşme sözkonusu mükemmel !

aybkhem

Üye
evet tema sorunu önemli ama onun dışında çok memnumum (:

gunay45

gunay45

Üye
slm arkadaşlar 2 hafta önce star wifi aldım ve bu gecen sürede gayet memnunum tema yükleme özelliği yok bence olmasına gerek yok zaten resimlerle herşeyi yapıyosununz widgetleri güzel ilerde güncellenir belki dokunmatiği muhteşem işliyo 3g ye gelince şahsen ben eski terimiyle kontüre para bulamazken görüntülü nasıl konuşacağım bence bu bi kusur değil ama kamera flashı olmaması iyi değil gece resim çekerken pek hoş resimler çıkmıyo bide işletim sistemi olayı var zaten onada benim pek kafam basmıyo ama yakında (tabi ümid ederek söylüyorum) güncel firmware çıkartır samsung ve programsal olarak telefon daha doyurucu olur . genel olarak ben tyelefonumdan memnunum ses güzel ,renk tonlaması güzel, çekilen resimler tabi gündüz çekilenler şahane, e bu fiyata daha ne olsun saygılar...

Carus55

Üye
Hiç Memnun Değilim Hemen Satıp Dokunmatik Olmayan Bişey Alcam Dokunmatik Tel. doru düzgün hiç bişey yüklenmioır

asd*

Üye
valla ben cok seviyorum tatlı starımı :D

SAINT1

SAINT1

Üye
BU FİYATA BU CİHAZ!!!
Gelde memnun olma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt