Star,Corby,Monte vb Tema Soru ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yyyuuu06

Üye
    Konu Sahibi
Star,Corby,Monte vb Tema Soru ?
Beyler elimdeki telefon Samsung Gt-s5560 aynı star corby gibi java sisteminli bir telefon we tema yüklenmesi zor iş bu telefonun firmwareleri ve onlara ait temaları bulamıyorm. Ve ben bu telefona samsung starın firmwaresini ve beraberinde temasını yüklersem sorun olurmu acaba telefonu yeni aldım O yüzden android yada bada gibi tema istiyorum Bi eL atarsanız beyLer . . !

afwerker

afwerker

Üye
Beyler elimdeki telefon Samsung Gt-s5560 aynı star corby gibi java sisteminli bir telefon we tema yüklenmesi zor iş bu telefonun firmwareleri ve onlara ait temaları bulamıyorm. Ve ben bu telefona samsung starın firmwaresini ve beraberinde temasını yüklersem sorun olurmu acaba telefonu yeni aldım O yüzden android yada bada gibi tema istiyorum Bi eL atarsanız beyLer . . !
MaLesef kardeşim başka bir yazılım denedigindede cihazı susturablirsn haberin oLsun samsungun star 2 bada zaten onlardan al kendine ama destegi yok

yyyuuu06

Üye
    Konu Sahibi
Benim telefonumda Bilgilerime göre S5560XXJB2 firmwaresi yüklü buna göre tema bulabilecek we nasıl yükleyebileceğime yardımcı olacak bir insan evladı arıyorum lütfen :D

afwerker

afwerker

Üye
Benim telefonumda Bilgilerime göre S5560XXJB2 firmwaresi yüklü buna göre tema bulabilecek we nasıl yükleyebileceğime yardımcı olacak bir insan evladı arıyorum lütfen :D
Samsunglarla artık ugraşmıyorum uğraşsaydım editleyip tema yüklerdim içine en son samsung i8510 yazılımını editledim oda başarılı oldu ama zor işte:D bayıyor ugrasmak

yyyuuu06

Üye
    Konu Sahibi
Benim için yaparsan warya sana 7/24 dua ederim adamım lütfen ya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt