[Stabil][Port][Aosp][4.2.2] LegenD Rom v3

rizelaz

Üye
ya yandex ten başka dosya sitesi yokmu. Bu beni verem etti 1 saat oldu hala dosya inecek.

Tepkiler: metehansys
ya yandex ten başka dosya sitesi yokmu. Bu beni verem etti 1 saat oldu hala dosya inecek.
Ben 10 dakika gibi bi sürede indirdim telefondan. Senin internet yavaşlığından dolayı o kadar uzun sürmüştür kardeşim. Dayan biraz beklemene değicek zaten

Tepkiler: ahmetqlr

rizelaz

Üye
Ben 10 dakika gibi bi sürede indirdim telefondan. Senin internet yavaşlığından dolayı o kadar uzun sürmüştür kardeşim. Dayan biraz beklemene değicek zaten
Zannetmiyorum internet gayet normal çalışıyor tıkır tıkır video açılıyor farklı sitelerden dosya indirebiliyorum.

Zannetmiyorum internet gayet normal çalışıyor tıkır tıkır video açılıyor farklı sitelerden dosya indirebiliyorum.
Bende indirirken hiç sıkıntı olmamıştı ama çok rahat bi şekilde indirip kurdum dün gece

yandexdiske üye olup diske kaydet yapsan herzaman yüksek hızda indirebilirsin yandex bazen hızı 64kb ile sınırlandırıyor

Emin5276

Üye
Orijinali prime olmadigi için yüklerken hata verir

Emin5276

Üye
Romun orjinal launcherı demek istemiştim

Hee tamam o zamanda orjinalı nasıl yüklicez. Silemiyoruzda yüklü olanı zaten

gigascor

Üye
Buğra kardeş merhaba,

V2 versiyonda konuşma esnasında sesi kısıp açamıyorduk bu romda düzeldimi...

smh60

Üye
Şu lewanın launcherı olsa süper olur

Tepkiler: Emin5276

nuke66

Üye
Elinize sağlık çok güzel ve stabil bir rom olmuş, color os rom kullanıyordum görsellik açısından mükemmeldi ama bazı sıkıntılar vardı mesela NBA 2k14'ü color os'ta yükleyememiştim bu romda ilk yüklemede yüklendi. Bazı uygulamaları color ostan alıp bu roma portlayabilir misiniz, mesela rehber, mesaj, telefon araması, saat, hesap makinası, uygulama kilitleyici, tek tuşla ekranı kilitleme vb.

aynen ya özellikle rehber arama kaydı çok kullanışsız bence

smh60

Üye
Arkadaşlar aosp ne demek bi ögrenip gelirmisiniz

Tepkiler: metehansys, Dede ve Buğra

gigascor

Üye
Buğra kardeş,
Süper rom olmuş eline koluna sağlık, senden tek bir isteğim olacak,
nova prime nasıl kuracağız yardım edebilirmisin?
Buğra kardeş,
Süper rom olmuş eline koluna sağlık, senden tek bir isteğim olacak,
nova prime nasıl kuracağız yardım edebilirmisin?
Buğra kardeş merhaba,

Herhalde yoğunsun cevap veremedin...

muhsin13

Üye
v2 yüklü v3 yüklemek için tekrardan wipe data yapmak şartmı

Tepkiler: Buğra