[Stabil][Port][Aosp][4.2.2] LegenD Rom v2

noss_bar

Emekli Yönetici
Twrp recovery yaptım işi bilen biri bu zip içindeki recovery.img flashlayabilir mi ? sizde twrp nin nimetlerinden faydalanın twrp ile uğraşmanın nedeni sistemini bütünüyle yedekleyebilmenizdir bütünüyle derken herşeyi ile noktası virgülü herşeyi ile o yüzden test edecek birini arıyorum eğer bu çalışırsa cm 10.2 roma bir adım yaklaşmış oluruz bilesiniz

Ekli dosyalar

caglar b

Üye
Usta root işini hallettim ama discovery customiser ile cwm kuramıyorum, bi kurabilsem gerisini hallederim

Xurmirac

Üye
Usta root işini hallettim ama discovery customiser ile cwm kuramıyorum, bi kurabilsem gerisini hallederim

işte CWM Recovery tuşuna basıcaksın 60 saniye bekleyin der(indirmenin bitmesi kurulum tamamlanı demek değildir). Ardından Recovery moduna geçin menü rengi maviyse tamamdır

gigascor

Üye
Buğra kardeş rom tek kelimeyle süper olmuş eline sağlık, iki sorum olacak.
- Açılış animasyonunu bir önceki roma çevirmek için fix yayınlaman mümkünmü,
- Araç modunu göremedim romda sıkıntımı var yoksa bilerekmi koymadın.

caglar b

Üye
işte CWM Recovery tuşuna basıcaksın 60 saniye bekleyin der(indirmenin bitmesi kurulum tamamlanı demek değildir). Ardından Recovery moduna geçin menü rengi maviyse tamamdır
Yazılar turuncu, seçme barı mavi

gigascor

Üye
bir cevap alamadım buğra kardeş dinleniyor sanırım

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Arac moduna hic bakmadim romda olmayabilir.
Logo.bin duzenlemeniz lazim ama animasyonu ise bir onceki romdan alabilirsiniz

bende değiştirmek istiyorum bootanimation.zip dosyasını 1. deki ile değiştirsek olurmu buğra kardeş

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Evet olur

kardeş akşam akşam iyi güldüm iyi oku iyi
Güldürebildiğim için ne mutlu bana....
Okumakla ilgili bir problemim yok arkadaşım...
custom rom un nasıl yüklendiğinide biliyorum...
ancak bir deneme yapmıştım, ve bu denemenin sonucunu aktardım...
başka zip/rar lı customs romlarda böyle bir sorun ile karşı karşıya kalmamıştım hiç...
istersen sende bir dene, hem bu hemde başka zip/rar lı custom larda...

Tepkiler: JosephLion
Ben denedim ama çalışmadı.. Ekran gri oluyor sonra reset atıyor..
Şuan telefon simleri görmüyor romu yeniden yükledim düzelmedi... Stock dönüp öyle denicem artık...

Son düzenleme:
haklısın rütbeni biraz yükselt öyle gel

caglar b

Üye
Cwm yi kurmayı başardım. Şimdi titanium backupla yedek alıyorum, bu yedegi romu kurunca yüklesem romun üzerine benim ayarlarım ve uygulamalarım yüklenirmi, yoksa yedegi sadece stock romdamı kullanacagım?

Xurmirac

Üye
Cwm yi kurmayı başardım. Şimdi titanium backupla yedek alıyorum, bu yedegi romu kurunca yüklesem romun üzerine benim ayarlarım ve uygulamalarım yüklenirmi, yoksa yedegi sadece stock romdamı kullanacagım?

sorun olmaz..

hmusal45

Üye

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
LegenD Rom v3 için çalışmalara başladım arkadaşlar...

Tepkiler: metehansys, bozgun1905 ve Dede

MrExpert

Üye
Şarj konusu düzenlenmesi gerekli bence ben v1 e geri göndüm v3 ü bekliyorum.

Tepkiler: Buğra