SSVICHOSST.exe Hatası Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
SSVICHOSST.exe Hatası Yardım
arkadaslar gecende bi arkadas aradı eve gittim arkadasın ve pc acılıyo hos geldiniz yazısı 20 sn fln gitmiyo sonra gidincede SSVICHOSST.exe diye bi hata veriyo acaba bunun nedenini bilen varmı? simdiden tesekkürler

ßu arada format attım pc ye düzeldi ama bu ne hatası onu merak ediyorum

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Bu tür hatalarda format atılmasına gerek yok... Format CD' sini takıp... Herşeyi format atar gibi devam ettirip... HDD' yi bölümlere ayırma ekranına gelindiğinde '' R '' tuşu ile Windows' u onarırsanız... Hatasız günlerinize dönersiniz... ;) Kesinlikle programlar silinmez yada verileriniz kaybolmaz... Sadece işletim sisteminiz onarılır...

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
tesekkür ederim :)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Rica ederim... ;)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
SSVICHOSST.exe hatası çözümü...Bir çeşit virüs...3-5 açılış sonunda PC çöküyor...

başlat/çalıştır/regedit/düzen/bul/SSVICHOSST diye arama yapın ve bulduklarınızı silin...

Bu şekilde 3-5 defa arama yapın ve bulduklarınızı silin..."Kayıt defterinde arama tamamlandı" yazısı gelene kadar işlemi tekrarlayın...İşlem tamamlanınca PC yi kapatıp açın...

NO_END_OF

NO_END_OF

Üye
SSVICHOSST.exe hatası çözümü...Bir çeşit virüs...3-5 açılış sonunda PC çöküyor...

başlat/çalıştır/regedit/düzen/bul/SSVICHOSST diye arama yapın ve bulduklarınızı silin...

Bu şekilde 3-5 defa arama yapın ve bulduklarınızı silin..."Kayıt defterinde arama tamamlandı" yazısı gelene kadar işlemi tekrarlayın...İşlem tamamlanınca PC yi kapatıp açın...

ve hocam suda var :) C:\WINDOWS\system32\SSVICHOSST.exe var bunu sıleceksın bunda ona tıklamadan onun buludugu klasore girmeden sılmek ıcın msdos komutu lazım bunuda hemen verıyım
başlat çalıştıra cmd yazalım

sonra dos penceresinede sunu yazıyoruz

del C:\WINDOWS\system32\SSVICHOSST.exe

tamamdır

turkordu

turkordu

Üye
Bilgisayarına virüs girmiş iyi bir Virüs programı kur ve sistemini bir tarattır sorun kalmayacaktır eğer hala sorun devam ediyorsa Ue-gazi nin dediğini yap bir daha hatayla karşılaşmazsın.

Bu tür hatalarda format atılmasına gerek yok... Format CD' sini takıp... Herşeyi format atar gibi devam ettirip... HDD' yi bölümlere ayırma ekranına gelindiğinde '' R '' tuşu ile Windows' u onarırsanız... Hatasız günlerinize dönersiniz... ;) Kesinlikle programlar silinmez yada verileriniz kaybolmaz... Sadece işletim sisteminiz onarılır...

Takipçi Satın Al

Üst Alt