'Maxi Genç Üye böyle yapmanın günah olduğu söyleniyor suuuuuuu acıktııımm filan gidip yemeği koklamak
Nadir Emekli Yönetici günah değil ama iyi bir davranış değil.tuttuğumuz orucu Allah'ın rızasını kazanmak,O'nun emrini yerine getirmek için tutuyoruz bu yüzden saygımızı korumamız gerekiyor.
günah değil ama iyi bir davranış değil.tuttuğumuz orucu Allah'ın rızasını kazanmak,O'nun emrini yerine getirmek için tutuyoruz bu yüzden saygımızı korumamız gerekiyor.
punqermojo Üye Konu Sahibi suyumu içip yemegimi yedikten sonra çıkıcam dışarı yakıcam bi cigara İster fakir ol ister fukara her yemekten sonra yak bi sigra
suyumu içip yemegimi yedikten sonra çıkıcam dışarı yakıcam bi cigara İster fakir ol ister fukara her yemekten sonra yak bi sigra
-Crazy Girl- Üye MeLaNKoliaTDK' Alıntı: ben yanlışlıkla çikolata yedim ama tamamen unutmustum yutmadan tü**rdm Genişletmek için tıkla ... Allah snn iiyliğini versin
MeLaNKoliaTDK' Alıntı: ben yanlışlıkla çikolata yedim ama tamamen unutmustum yutmadan tü**rdm Genişletmek için tıkla ... Allah snn iiyliğini versin
MeLaNKoliaTDK Üye punqermojo' Alıntı: suyumu içip yemegimi yedikten sonra çıkıcam dışarı yakıcam bi cigara İster fakir ol ister fukara her yemekten sonra yak bi sigra Genişletmek için tıkla ... ilk sigara --------------- Ekleme --------------- -Crazy Girl-' Alıntı: Allah snn iiyliğini versin Genişletmek için tıkla ... aminn seninde
punqermojo' Alıntı: suyumu içip yemegimi yedikten sonra çıkıcam dışarı yakıcam bi cigara İster fakir ol ister fukara her yemekten sonra yak bi sigra Genişletmek için tıkla ... ilk sigara --------------- Ekleme --------------- -Crazy Girl-' Alıntı: Allah snn iiyliğini versin Genişletmek için tıkla ... aminn seninde
MeLaNKoliaTDK Üye ronaldinho1907' Alıntı: damacanayı gördüm aklıma ne geldi? Genişletmek için tıkla ... kutsal mı geldi d
ronaldinho1907' Alıntı: damacanayı gördüm aklıma ne geldi? Genişletmek için tıkla ... kutsal mı geldi d
punqermojo Üye Konu Sahibi melankoliatdk' Alıntı: ilk sigara :d --------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] --------------- aminn :d seninde d Genişletmek için tıkla ... dd:d
melankoliatdk' Alıntı: ilk sigara :d --------------- [sıze=1]ekleme[/sıze] --------------- aminn :d seninde d Genişletmek için tıkla ... dd:d
punqermojo Üye Konu Sahibi Tuba_erva' Alıntı: aaaa susamadım ama konuyu gördukce tuhaf oluyorum Genişletmek için tıkla ... neden acaba bende şuan fazla bi susuzlugum yok bu konu dünün konusu dün susuzluktan geberdim
Tuba_erva' Alıntı: aaaa susamadım ama konuyu gördukce tuhaf oluyorum Genişletmek için tıkla ... neden acaba bende şuan fazla bi susuzlugum yok bu konu dünün konusu dün susuzluktan geberdim
MeLaNKoliaTDK Üye ghost841' Alıntı: bu gün yine Sssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuu sadım Genişletmek için tıkla ... sen hala bann almadınmı tebrikler
ghost841' Alıntı: bu gün yine Sssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuu sadım Genişletmek için tıkla ... sen hala bann almadınmı tebrikler