_Diazem_
Üye
ßi ßaksan Ne kaybedersn? ( 2 )
sevgilim beni banko seviyor diye iddaa edersin , sonra sana sürpriz yapar tekmeyi handikapli yersin (:
Kαç kızlα çıktın sorusunα ' Ohoo ' diyen erkek , popüler değil yαvşαk'tır♥
Çıkıyoruz ama sevmiyorum ' ne Lan ? ' Hamileyim ama bakireyim ' der gibi..D
Eğer bir kız ağlıyorsa yanına yaklaş, saçlarını okşa, gözlerine bak ve de ki; -Püskevit yermisin ? ♥
Belkide aynı anda aynı sayfayı beğenmişizdir,Aynı kişiyi eklemiş,dürtmüşüzdür Aynı bağlantyı paylaşmışızdır Olamazmı? Olabilir♥
Biri Size Ölü Taklidi Yapıyorsa,Siz de 'O'nu Gömme Numarası Yapın♥
Facebook'tan Tanıştığı ÇocukLa Buluşmaya Giden Kızın Son Sözleri "Allah Photoshopu Bulanın Belasını Versin''♥
Yapabilirim aslında, bende idare edebilirim iki erkeği bir arada... Oğlumuz çok yaramaz olmazsa, sana da bakarım ara sıra...
Her şeyi geçtim de,ya benim oğlum senin kızına aşık olursa?
ßir sevqiLi hayaL edin eLinizi tutup hiç ßırakmayacak ettiniz mi ? Çok şey istedim Vazgeçin .D
Kαç kızlα çıktın sorusunα ' Ohoo ' diyen erkek , popüler değil yαvşαk'tır♥
Çıkıyoruz ama sevmiyorum ' ne Lan ? ' Hamileyim ama bakireyim ' der gibi..D
Eğer bir kız ağlıyorsa yanına yaklaş, saçlarını okşa, gözlerine bak ve de ki; -Püskevit yermisin ? ♥
Belkide aynı anda aynı sayfayı beğenmişizdir,Aynı kişiyi eklemiş,dürtmüşüzdür Aynı bağlantyı paylaşmışızdır Olamazmı? Olabilir♥
Biri Size Ölü Taklidi Yapıyorsa,Siz de 'O'nu Gömme Numarası Yapın♥
Facebook'tan Tanıştığı ÇocukLa Buluşmaya Giden Kızın Son Sözleri "Allah Photoshopu Bulanın Belasını Versin''♥
Yapabilirim aslında, bende idare edebilirim iki erkeği bir arada... Oğlumuz çok yaramaz olmazsa, sana da bakarım ara sıra...

Her şeyi geçtim de,ya benim oğlum senin kızına aşık olursa?
ßir sevqiLi hayaL edin eLinizi tutup hiç ßırakmayacak ettiniz mi ? Çok şey istedim Vazgeçin .D