Sata ssd alacaksınız sanırsam , crucial bx500 240 gb almıştım. Mayıs ayında 300 liraya . Aşırı zorladığımda ısınma ile karşılaştım. 65-70 °C arasını gördü . (Hava sıcaklığı 32-33 C°idi) Performans kaybı yaşamadım.
500 mb/s - 500 mb/s okuma yazma hızı veriyor.
Bütçen varsa samsung evo serisinden al , yoksa crucial bx 500 gayet ekonomik seçim olacaktır.
Ben Sata 2.0 ile kullanmak zorundayım anakartımda Sata 3.0 yok
Merhaba arkadaşlar , birkaç aydır ssd alma fikrim aklımda hep dolaşıyordu. En son @sinan yüksel 'in önerisiyle Crucial Bx-500 240 gb ssd aldım. Teknik detaylarına geçmeden önce eski , kendine ssd için özel bir yeri olmayan kasada nereye taktığımıza bakalım. Zira sıcaklık değerinin doğru...
Sata ssd alacaksınız sanırsam , crucial bx500 240 gb almıştım. Mayıs ayında 300 liraya . Aşırı zorladığımda ısınma ile karşılaştım. 65-70 °C arasını gördü . (Hava sıcaklığı 32-33 C°idi) Performans kaybı yaşamadım.
500 mb/s - 500 mb/s okuma yazma hızı veriyor.
Bütçen varsa samsung evo serisinden al , yoksa crucial bx 500 gayet ekonomik seçim olacaktır.
Ben Sata 2.0 ile kullanmak zorundayım anakartımda Sata 3.0 yok
Merhaba arkadaşlar , birkaç aydır ssd alma fikrim aklımda hep dolaşıyordu. En son @sinan yüksel 'in önerisiyle Crucial Bx-500 240 gb ssd aldım. Teknik detaylarına geçmeden önce eski , kendine ssd için özel bir yeri olmayan kasada nereye taktığımıza bakalım. Zira sıcaklık değerinin doğru...
Crucial Ssd zorlarken 25 gb oyun kuruyordum. Fatgirl diye bir yükleyici kuruyordu. Bir formatta sıkuştırmışlar ki 13 gb indirdiğin oyun kurulunca 25 gb .
Dizüstünde 250 gb 860 evo var. O yüzden yeni ssd almam lazım. Aslında uzun vadeli düşünüyorum. Oyun konsolunu satarsam ssd yi dizüstüne almayı düşünüyorum. Bu açıdan düşününce samsung mantıklı geliyor. Sanırım samsung alacam yine
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.