Tavsiye SSD KONUSUNDA YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
SSD KONUSUNDA YARDIM
2 ssd arasında kaldım sızce hangısını seçmelıyım ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
indirim yakalarsan 300 lira altına indiğinde OCZ Vector alabilirsin.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
ocz lerin ıyı oldugunu bılıyorum ama daha hıc ındırımde onu gormedım çoğu sıtede takıp edıyorum uzun zamandır

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
dün bimeks mağazasında 270 liraydı :)
tabi fiyat önceki indirimden kalma olabilir :)

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
ıops mı daha onemlı yazma hızımı ?

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
tamam o zaman yarın ankaraya gıdıcem o zaman bakarım teşekkürlerbugun akrabamın tanıdıgı aracılıgıyla 200 tl ye yuakrıda lınkın ıattıgım corsaırı aldım kutusu acılmamıstı aldım eve geldım pc ye taktım ama naptıysam gormedı haddısk kutusu ıle bagladım oda olmadı aygıt yonetıcısınde gozukuyor sorna kendı programındada gozukuyo ama bılgısyaarıdma cıkmıyor

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
tamam o zaman yarın ankaraya gıdıcem o zaman bakarım teşekkürlerbugun akrabamın tanıdıgı aracılıgıyla 200 tl ye yuakrıda lınkın ıattıgım corsaırı aldım kutusu acılmamıstı aldım eve geldım pc ye taktım ama naptıysam gormedı haddısk kutusu ıle bagladım oda olmadı aygıt yonetıcısınde gozukuyor sorna kendı programındada gozukuyo ama bılgısyaarıdma cıkmıyor
biostan SATA modunu AHCI seçmen gerekiyor.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim pc gordu ama okullar yarın açılıyo tekrar sıstem kurmaya vaktım yok dırek kolanlama yapıcaktım corsair ssd toolbox da klonlama seçenegı var ama nası kullanılcagını bulamadım bilen varmı yardımcı olabılecek

mami944

mami944

Üye
USB aparatı bulman lazım yoksa klonlayamazsın ...O aparatı internette bulursun ancak benden söylemesi (satan teknik servislerde var ama ender bulunur)

Üst Alt